Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben vállalnátok...

Ilyen helyzetben vállalnátok a költözést?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy alakult, hogy a hónap végén el kell jönnöm a munkahelyemről, mert visszajön GYES-ről akit helyettesítettem. Már egy ideje keresgélek másik munkát, de általában vissza se hívnak. (Pedig egy normális kinézetű, csinos lány vagyok, és a munkámmal a jelenlegi munkahelyemen teljesen meg vannak elégedve.) Ha jól számoltam, 3 hónapig fizetné a munkaügyi központ a legutolsó munkahelyemen fizetett nettó bért (35 000 Ft) Viszont az a baj, hogy most fejezzük be a felújítást, és összeköltöznénk a párommal, de jelenleg úgy érzem, hogy jobb lenne megvárni, amíg találok munkát. A páromnak stabil jövedelme van, de nem akarom, hogy akár hónapokig neki kelljen fizetni a ház + az én költségeimet is.

Ti beköltöznétek a helyemben, és lesz ami lesz, vagy megvárnátok, míg stabil anyagi helyzetbe kerültök?

2017. okt. 4. 09:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most hol laksz? Gondolom a te pénzed is benne van a felújításban. Helyedben én költöznék. Hogy kerestél 35ezer forintot? Azzak sem lennél sokkal beljebb amúgy.
2017. okt. 4. 10:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nettó 35ezer? 4 órában dolgoztál, vagy elírtad?

Ez annyira kevés, hogy ebből mindenképpen a párod segítségére szorulnál, ha kapod, ha nem.

Költözz össze nyugodtan a pároddal, legfeljebb tekintsd kölcsönnek míg a munkakeresés alatt eltart és majd visszaadod neki, ha igényli.

Én a párkapcsolatot soha nem tekintettem üzleti vállalkozásnak, hanem közös életnek a nehézségek alatt is.

Ő is kerülhet hasonló helyzetbe, akkor majd te teljesítesz kettőtök helyett is.

2017. okt. 4. 10:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem elírás, 4 órás munkát találtam csak anno, de gondoltam, ugródeszkának jó lesz... hát nem jött be. Köszi a válaszokat :)
2017. okt. 4. 10:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de a 35ezreddel eddig sem voltál stabil helyzetű, tehát tök mindegy!

Eddig is kellett valaki, aki segít téged anyagilag, vagy a szüleid, vagy a párod, mert ez a pénz eddig sem volt semmire sem elég, legfeljebb szűken a 2 heti élelmedre.

Költözz össze a pároddal, nem a pénzedért szeret!:) ... és folyamatosan keress normális munkát - akár ingázással is - hogyha bármi adódik ne legyél kiszolgáltatott helyzetben!

2017. okt. 4. 10:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Az a gond hogy csak papíron kerestem annyit... de nem akartam szólni miatta a főnöknek, mert örültem, hogy legalább annyira bejelent. (Tudom, hülye helyzet, de nagy általánosságban még 2 órásba se akarnak bejelenteni)

Napi szinten keresgélek, remélem hamarosan lesz valami.

Köszi :)

2017. okt. 4. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Valamennyi kockázatot mindig kell vállalni az életben, különben soha nem lépünk előre. Költözz!
2017. okt. 5. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!