Ti ilyen alacsony helyzetben vállalnátok babát?
Nem
- egyrészt nem szülnék a páromnak csak a férjemnek.
- nektek havi 15-20 ezer Ft kiesés rengeteg lenne, ennyivel pedig a te fizetésed kevesebb lenne.
Keresni kell másodállást minél előbb visszafizetni a hitelt, aztán spórolni. Nem beletörődni kell, hanem keresni és tenni a jobbért,más nincs költözni jobb helyre.
Igen így vállaltunk mi is.
Én is arra vártam régebben, hogy hátha jobbra fordul az anyagi helyzetünk,de nem így lett, így 29 évesen megelégeltem.
31 évesen született meg a lányunk, én csak GYES-t kapok, a férjem havi 70 ezret hoz haza és albérletben élünk.
Baromi nehéz, de itt Borsodban sajnos nem lehet válogatni a munkalehetőségek közül.
Nem bántam meg, hogy megszületett a lányunk és testvért is szeretnénk neki nem sokára.
Hiába pontoztok le azért ki akarja, hogy gyereke nyomorogjon, egy hideg szobában télen? Még állatoknak sem kívánunk ilyent nemhogy egy gyereknek. Persze lehet jobb, de csoda várástól azért még senkinek nem lett jobb. Nem hiszem,hogy kérdezőék megnyerik a lottó ötöst de kívánom nekik. Tenni kell a jobbért.
Kérdező próbáld ki hogy havi 30 ezerrel kevesebből hogy élnétek meg plusz.
A lételem a szeretet. Minden más ezután jön.
A lányom is 95%-ban használt ruhában, cipőben jár, nincs márkás játéka, csak néhány használtan vett, mégis kiegyensúlyozott, boldog, egészséges gyerek.
Ha szíved legmélyén szeretnétek gyereket, akkor nincs min gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!