Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ebben a helyzetben ami most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben ami most van vállalnátok a babát?

Figyelt kérdés

Persze mikor ha épp nem most Murphy törvénye amikor 2 évig nem sikerült,most anyagilag padlón vagyunk, a vírus miatt munkám elvesztettem és most meg igen.

Kicsit megzakkantam mi legyen.

25N 37F

2020. márc. 25. 07:57
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
70%

Nem vagyok vagyok nagyon vallásos és csak azért írom mert ti nem tűntök felelőtlennek: Ahova Isten ad báránykát, oda ad legelőt is.

Persze a ti döntésetek, de mindig lesz valami ami nem tökéletes, és ha erre vágytál régóta talán itt az idő.

2020. márc. 25. 09:58
 12/52 anonim ***** válasza:
76%

A nehèzsègekkel szembe kell nézni, nem elmenekülni előle. Ha egy gyermekàldást nevezhetünk szegénységnek

Ilyen dolgok mindig lesznek az èletben, egyszer fent egyszer lent.

Ha egy èvvel később jön a vírus akkor a baba már fél éves .... akkor is megölitek mert rossz az anyagi helyzetetek?

Ha most megölitek a magzatot egy életen àt bánni fogod.

2020. márc. 25. 10:34
 13/52 A kérdező kommentje:

Persze csak Nemtudom anyagilag mi lenne velünk mert egy fizetés nem elég mindenre , kb csak a hitel és a számlák és akkor még a babának semmit nem vettunk és mi sem ettünk semmit.

Nem akarom elvetetni de felelőtlen lenni se

2020. márc. 25. 10:37
 14/52 anonim ***** válasza:
55%

Egy gyereknek 6 èves koràig csak szeretetre és törődésre van szüksège. Le se szarja hogy te félmillás babakocsiban és gucci cuccokban tologatod. Ez a szülőknek fontos nem a gyereknek.

De ha kifogásokat keresel mert a kényelmed, es az anyagi dolgok fontosabb mint a gyermek akkor nem is erdemelsz gyereket.

Ez a gyermek egy ajàndèk nektek, de ha te ezt sorscsapásnak fogod fel akkor bàrmit mondhatok neked.

2020. márc. 25. 10:49
 15/52 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem ebben a helyzetben pont az elvetetés lenne a felelőtlen.
2020. márc. 25. 10:58
 16/52 anonim ***** válasza:
69%

Nèzd, van ismerősöm aki arra vàrt hogy minden meglegyen. Először lakás, majd karrier.

Most van minden, szuper lakás jó helyen, új kocsi. Egy nagy vállalatnàl igazgató. Csak épp a doki közölte vele hogy màr nem lehet gyereke. Minden vagyonát odaadná egy gyerekert.

2020. márc. 25. 11:02
 17/52 A kérdező kommentje:

Szó sincs karrierről csak így hogy az én fizum kiesett egy az egyben a vírus miatt, tényleg a hitel és rezsi elviszi pàrom fizuját.

Muszáj lenne valami munka csak alkalmazzon valaki terhesen.

Nem vagyok felelőtlen épp ezért agyalok hogy így honnan lennének meg a baba dolgai 😞

2020. márc. 25. 11:08
 18/52 A kérdező kommentje:
Pizzériában dolgoztam most ilyesmire nincs esély. Párom meg csoportvezető de most még a gyári munka is bizonytalan.
2020. márc. 25. 11:09
 19/52 anonim ***** válasza:
69%

Nem feltétlenül kell a szakmádban keresned munkát, ilyen szituációban gyakorlatilag mindenhová beadnám a jelentkezésem, hátha.

Amúgy most a hitelt sem kell fizetni év végéig, pont ez a vírus miatt, addig meg csak összeszeditek magatokat kicsit anyagilag, mire megszületik a baba, felvehetitek a babaváró támogatást is (mi egy az egyben a lakáshitel törlesztésére fordítottuk mind a 10 milliót, ami ugye a törlesztőrészlet jelentős csökkenésével járt), CSOK-ot, tudomisén, szóval azért nem annyira kilátástalan a helyzeted szerintem. Ha eddig akartatok, csak nem jött össze, akkor ha elveteted, az a felelőtlen döntés. Ő most akart jönni, hiába, hogy nem ideálisak a körülmények, én így mindenképpen megtartanám. Ki tudja, lesz-e még valaha esélyed babát vállalni.

Ha mondjuk fél évvel ezelőtt jött volna össze, akkor mit csinálnál? Akkor már nem tudnád elvetetni, és ugyanúgy pocsék helyzetben lennétek.

2020. márc. 25. 12:27
 20/52 A kérdező kommentje:

Nem akarunk 3 gyereket csak 1et így nem kapunk 10 milliót.

Át fogjuk beszélni párommal hogy mi legyen.

2020. márc. 25. 12:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!