Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a helyzetben ami most van vállalnátok a babát?
Persze mikor ha épp nem most Murphy törvénye amikor 2 évig nem sikerült,most anyagilag padlón vagyunk, a vírus miatt munkám elvesztettem és most meg igen.
Kicsit megzakkantam mi legyen.
25N 37F
Nem vagyok vagyok nagyon vallásos és csak azért írom mert ti nem tűntök felelőtlennek: Ahova Isten ad báránykát, oda ad legelőt is.
Persze a ti döntésetek, de mindig lesz valami ami nem tökéletes, és ha erre vágytál régóta talán itt az idő.
A nehèzsègekkel szembe kell nézni, nem elmenekülni előle. Ha egy gyermekàldást nevezhetünk szegénységnek
Ilyen dolgok mindig lesznek az èletben, egyszer fent egyszer lent.
Ha egy èvvel később jön a vírus akkor a baba már fél éves .... akkor is megölitek mert rossz az anyagi helyzetetek?
Ha most megölitek a magzatot egy életen àt bánni fogod.
Persze csak Nemtudom anyagilag mi lenne velünk mert egy fizetés nem elég mindenre , kb csak a hitel és a számlák és akkor még a babának semmit nem vettunk és mi sem ettünk semmit.
Nem akarom elvetetni de felelőtlen lenni se
Egy gyereknek 6 èves koràig csak szeretetre és törődésre van szüksège. Le se szarja hogy te félmillás babakocsiban és gucci cuccokban tologatod. Ez a szülőknek fontos nem a gyereknek.
De ha kifogásokat keresel mert a kényelmed, es az anyagi dolgok fontosabb mint a gyermek akkor nem is erdemelsz gyereket.
Ez a gyermek egy ajàndèk nektek, de ha te ezt sorscsapásnak fogod fel akkor bàrmit mondhatok neked.
Nèzd, van ismerősöm aki arra vàrt hogy minden meglegyen. Először lakás, majd karrier.
Most van minden, szuper lakás jó helyen, új kocsi. Egy nagy vállalatnàl igazgató. Csak épp a doki közölte vele hogy màr nem lehet gyereke. Minden vagyonát odaadná egy gyerekert.
Szó sincs karrierről csak így hogy az én fizum kiesett egy az egyben a vírus miatt, tényleg a hitel és rezsi elviszi pàrom fizuját.
Muszáj lenne valami munka csak alkalmazzon valaki terhesen.
Nem vagyok felelőtlen épp ezért agyalok hogy így honnan lennének meg a baba dolgai 😞
Nem feltétlenül kell a szakmádban keresned munkát, ilyen szituációban gyakorlatilag mindenhová beadnám a jelentkezésem, hátha.
Amúgy most a hitelt sem kell fizetni év végéig, pont ez a vírus miatt, addig meg csak összeszeditek magatokat kicsit anyagilag, mire megszületik a baba, felvehetitek a babaváró támogatást is (mi egy az egyben a lakáshitel törlesztésére fordítottuk mind a 10 milliót, ami ugye a törlesztőrészlet jelentős csökkenésével járt), CSOK-ot, tudomisén, szóval azért nem annyira kilátástalan a helyzeted szerintem. Ha eddig akartatok, csak nem jött össze, akkor ha elveteted, az a felelőtlen döntés. Ő most akart jönni, hiába, hogy nem ideálisak a körülmények, én így mindenképpen megtartanám. Ki tudja, lesz-e még valaha esélyed babát vállalni.
Ha mondjuk fél évvel ezelőtt jött volna össze, akkor mit csinálnál? Akkor már nem tudnád elvetetni, és ugyanúgy pocsék helyzetben lennétek.
Nem akarunk 3 gyereket csak 1et így nem kapunk 10 milliót.
Át fogjuk beszélni párommal hogy mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!