Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ebben a helyzetben ami most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a helyzetben ami most van vállalnátok a babát?

Figyelt kérdés

Persze mikor ha épp nem most Murphy törvénye amikor 2 évig nem sikerült,most anyagilag padlón vagyunk, a vírus miatt munkám elvesztettem és most meg igen.

Kicsit megzakkantam mi legyen.

25N 37F

2020. márc. 25. 07:57
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
66%
A babavárót felvehetitek, ami pont arra lenne jó, hogy áthidaljátok ezt a zűrös időszakot.
2020. márc. 25. 13:33
 22/52 anonim ***** válasza:
69%
A babavárót felvehetitek, ami pont arra lenne jó, hogy áthidaljátok ezt a zűrös időszakot. Utána már kapnád a gyedet és a hiteltörlesztő is csökkenne, ha a lakáshitelt kiváltanád a babaváróval.
2020. márc. 25. 13:37
 23/52 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz melója, és nincs biztosítva a szülés napján, akkor nem kap gyedet, tudtommal. Akkor csak gyes lesz.
2020. márc. 25. 15:28
 24/52 anonim ***** válasza:
73%

A babavárót akkor is felvehetitek, ha csak 1 gyereket szeretnétek. Annyi csak, hogy akkor vissza kell fizetni a 10 misit, de ha teljesült az első baba, akkor már gyakorlatilag nemlétező kamattal, szóval szerintem még akkor is megéri. Meg nem is muszáj a teljes 10 milliót felvennetek, ha nem szeretnétek. Most nem reklámból, de szerintem ez tényleg segítene nektek jelen helyzetben, és annyira nem nagy árat kell fizetni érte, mint mondjuk egy abortusz esetében, amit lelkileg is megsínylenél és potenciálisan nem is lehetne többet gyereked természetes úton.

GYED-et viszont tényleg nem kapsz, ha nem vagy biztosított a szülés idején.

2020. márc. 25. 17:09
 25/52 anonim ***** válasza:
66%
Igen es gratula! Ez a baba jonni akart, most.
2020. márc. 25. 17:25
 26/52 anonim ***** válasza:
76%
Én biztos nem tartanám meg.
2020. márc. 25. 18:04
 27/52 anonim válasza:
66%
Mikor tudtad meg hogy kisbabát vársz? A várandós anyukák felmondási védelemben részesülnek minden esetben. Amennyiben a munkáltatód nem tudta hogy kisbabát vársz (vagy éppen te sem) és a felmondás közlésétől számított 15 napon belül te ezt közlöd vele ő köteles lesz visszavonni a felmondásod mert egyéb esetben jogsértést követ el. (Továbbiakban a munka törvénykönyvéről szóló 2012. Évi I. Törvény 65. §)
2020. márc. 25. 23:25
 28/52 anonim ***** válasza:
30%

Nem. Eszembe se jutna, plàne ilyen anyagi helyzetben, vírusjàrvàny alatt, munkanélküliként gyereket vàllalni. Felelőtlenség.

Eltitkolni pedig, egy esetleges új munkàltató előtt pl nettó szemétség.

A mostani terhesek kötelező vizsgàlatait is halasztgatjàk, mindenki a jàrvànnyal van elfoglalva. Lengyelorszàgban egy 27 éves nő halt meg a vírusban a szülés utàn, lehet hogy a gyerekének is àtadta, még nem tudni. A te döntésed.

2020. márc. 25. 23:38
 29/52 anonim ***** válasza:
0%
Már van babátok, tehát nem értem a kérdést. Vagy opció a saját gyereked meggyilkolása??? Ne tedd, 1 év múlva ott fogsz bőgni a kiságya fölött, hogy egyáltalán ilyesmi megfordult a fejedben!!!!
2020. márc. 26. 00:48
 30/52 anonim ***** válasza:
63%
#29-30 fejezzétek be! Sosem jó ha sajnálatból, vallási hovatartozásból, vagy lelki okokból tartják meg a gyereket! Nem arról kell meggyőzni, hogy bűn az abortusz, hanem arról, hogy később sajnos nagyon de nagyon megbánhatják a döntést. Előfordulhat az is, hogy nem lehet többet csak azért, mert az életben akadt egy kis nehézség. Csak mondom az ember életébem azért opárszor előfordul, akkor is ha van egzisztenciád, munkád! Ezt hívják életnek, és azért vagytok egy pár, hogy az akadályokat együtt bevegyétek. Amikor majd visszanézel, eszedbe fog jutni, hogy megoldottuk, megalkottuk, bevettük, ez élet savs borsa! Lesz mellettetek egy gyermek, felnéz rátok, inni fogja a szavaitokat, a csáládod része lesz!
2020. márc. 26. 05:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!