Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki felnott letere jatszik?
Fel eve koltoztem ossze a pasimmal, egy idosek vagyunk (26yrs). De fenn all egy bizonyos problema, miszerint keptelen elszakadni a szamitogepes jatekoktol. Gyereket szeretnenk, de ugy hogy folyton jatszik, nem lehet kozben hozza szolni, elkolt egy csomo penz a jatekokra (lol) Egyebkent erettnek tartom, nagyon sokszor vigyazunk a hugom gyerekeire, tetszik es szeretem ahogy veluk banik. Az az egyetlen bajom, hogy felek ha segitseget kerek sos, akkor is meg kell varnom amig lejatsza azt a bizonyos kort.
Szoval lanyok, ha parotoknak is ez a hobbija, ti hogy viselitek?
Es fiuk, te esetleg gyerek utan elhanyagoltatok a jatekot, vagy tovabbra sem lehetett hozzatok szolni?
Én anno játszottam 18 éves koromig kb, de ma már 23 évesen nem igazán játszom. 1-1 tekken ha ismerősnél vagyunk elmegy, de amúgy nem mozgat meg a dolog, mert nincs haszna.
Szerintem elég gáz amikor 25-30-40 éves felnőtt emberek pokémonokért rajonganak, vagy ilyen hülyeségekre szórják a pénzt, de kinek mi...
" de amúgy nem mozgat meg a dolog, mert nincs haszna."
Akkor ennyi az élet, hogy dolgozni enni és aludni? Ennyiről szól az életed, mert akkor a nyaralásnak, olvasásnak, olvasásnak stb. semminek nincsen haszna.
Igazából nem akarok magyarázni semmit:)
Ha játszol és rányomsz egy napot, akkor legalább értelme legyen. Kevés olyan ember van aki ebből pénzt tud/na kiszedni. Nekem ment mégis otthagytam mert baromságnak tartom:)
Vedd úgy, mint a lol-ban egy normal gamet. Aki ebből profitál ő a játékos, a többi pedig csak a gyakorló bot.
Én 40 vagyok. Legalább 20 évet végig játszottam. Több évet ebből függőségi szinten. Aztán páréve szólt a doki, hogy többet kéne mozognom. Sz@rtam rá. Lábtrombozis lett a vége, ott kellett feküdnöm, hónapokig beteg voltam, akkor rájöttem, hogy ha így folytatom belehalok. Azóta nem játszok szinte soha. Maximum a barátok kedvéért. De azt se élvezem.
Nagyon sajnálom az elvesztett időt, és hogy nem leszek egészséges.
De ne hidd azt, hogy ezt egy függő meg fogja érteni.
Próbáld megbeszélni vele, hogy foglalkozzon veled. Próbáld kizsarolni a figyelmét. Legjobb ha el tudod hívni valahova. Fenyegetsd meg, hogy szakítasz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!