Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki felnott letere jatszik?
Fel eve koltoztem ossze a pasimmal, egy idosek vagyunk (26yrs). De fenn all egy bizonyos problema, miszerint keptelen elszakadni a szamitogepes jatekoktol. Gyereket szeretnenk, de ugy hogy folyton jatszik, nem lehet kozben hozza szolni, elkolt egy csomo penz a jatekokra (lol) Egyebkent erettnek tartom, nagyon sokszor vigyazunk a hugom gyerekeire, tetszik es szeretem ahogy veluk banik. Az az egyetlen bajom, hogy felek ha segitseget kerek sos, akkor is meg kell varnom amig lejatsza azt a bizonyos kort.
Szoval lanyok, ha parotoknak is ez a hobbija, ti hogy viselitek?
Es fiuk, te esetleg gyerek utan elhanyagoltatok a jatekot, vagy tovabbra sem lehetett hozzatok szolni?
barátom is játszik, szinte minden nap egy pár órát munka után (szerencsére legalább költeni nem költ rá)
nem teljesen értem, hogy neki ez miért jó és hogy nem unja, de elfogadom, hogy szereti és addig én meg csinálom a saját dolgom
pár óra külön idő amúgy is jó szerintem
ha előre megbeszélünk vmi programot vagy van bármi fontos, akkor persze nem játszik, szóval nem az az első neki
akkor zavarna, így elfogadom
Csomó youtubernek, streamernek van családja, gyereke. Gondolom annak ellenére, hogy nekik ez a hobbijuk, foglalkoznak a kapcsolatukkal és építik azt.
Egyik híresebb streamernek, Nessajnak most született pl gyermeke.
Miért baj az, hogy valakinek ez a szórakozása? Ha ugyan úgy foglalkozik veled, akkor ne hogy ez legyen már a legnagyobb probléma.
Különben is, jelenleg koronavírus veszély van, minden zárva van, még nagyon programozni se tudtok, hogy ide vagy oda mennétek.
Attól, hogy valaki játszik, még foglalkozhat majd a saját családjával, nem egy ilyen embert ismertem.
Szeretnétek vagy csak te szeretnél? Nekem nagyon úgy néz ki, hogy te is az a fajta nő vagy, aki rá van pörögve a gyerekcsinálásra, mint én 5 évesen az új barbie-ra, a pasija meg ráhagyja.
Mi is játszunk, de mi tekintettel vagyunk egymásra és akkor csináljuk, ha a másiknak is okés és nem érzi magát elhanyagolva (vagy együtt játszunk).
Én játszanék jelenleg is, ha lenne időm a jelenlegi napi 12 óra munka mellett. :D
Pedig 27 éves vagyok és nem tervezem abbahagyni a játékokat soha. A régebbi generációnak a tévénézés volt a kikapcsolódás a mai generációnak a netflix meg a játék.
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki játszik. A legtöbb játék amúgy is hasznos lehet és fejleszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!