Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok nektek is sokat Play Station-özik? Vagy játszik valamilyen játékon, konzolon? Titeket zavar?
PC-je van, és igen, játszik. 33 éves.
Nem zavar, a PC felsőbbrendű mint a PS vagy az XBox, szóval ez nem zavar.
De amúgy meg, viccet félretéve, miért kéne zavarnia? Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki felnőttként is tudja élvezni az ilyesmit. Szabadidejében azt csinál, amit akar, ez legalább nem olyan agyzsibbasztó, mintha mondjuk egész nap itt lógna gyakorin vagy csak bután bámulná a tévét vagy ilyesmi. Nyilván egészséges keretek között, azért ha függő lenne, az zavarna.
A párom FÉRFI.
Lőtérre jár és sárkányrepülőzik. A fiunk, 12 éves. Na ő játszik ilyen gépeken.
"A párom FÉRFI."
Te pedig kislány vagy.
Mit jelent a sok?
Ha nincs programunk, akkor simán elvan vele egész szombat délelőtt. Engem nem szokott zavarni, a házimunkát megcsinálja, velem kommunikál közben, ha programunk van időben elkészül, na meg én is szoktam videójátékozni órákig, ha ahhoz van kedvem.
Ha ő PS-ezik, én olvasok vagy számítógépezek, vagy otthon dolgozom, pakolok, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!