Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valakinek olyan párja, aki túlzottan sokat játszik hajnalig?
Mostanában sokszor hajnalig játszik a párom, ami nagyon rosszul esik, mert próbáltam szépen is, csúnyán is megértetni vele, hogy borzasztó rossz este nélküle elaludni, ő meg hajnalban botorkál be mellém aludni. Hiányzik hogy vele aludhassak el, de ez már sajnos nagyon ritka.
Mindennap ezen problémázik hogy jaj ma még alig játszott, és megy a másik szobába este 9-10kor, én meg hiába szólok rá... aztán 11-éjfélkor elhiteti velem hogy jön nemsoká és abból lesz hajnal 2-3 és egyedül maradok...már nem hiszem el neki ha ilyeneket mond, ez is haladás...nagyon rosszul esik és a legrosszabb hogy nemis érdekli őt ez szerintem.
Most egy kicsit jobban mérges lettem rá és athordtam a takaróját, párnájá hogy aludjon odaát a másik szobába...
Nem túl elegendő...
Volt mar hogy egész nap azt vártam hogy este végre egymásnak essünk aztán totál felizgulva ott vártam, hátha jön, de nem jött, így maszti és aludtam...bár az önkielégítés nálumk "tabu" vagyos tiltott amiért haragudna, de ez van, magának csinálta.
Fú nekem volt ilyen párom. Hangsúlyozom: VOLT.
Nálunk csak rosszabb lett.
Nem mondom, hogy menekülj, mert nem látok bele a kapcsolatotok egészébe, de én tuti otthagynám.
ismerős :D csak én olyan voltam/vagy, mint a párod...
amikor jó hangulatú volt a kapcsolatom, akkor tudtam mértéket tartani, a haveroknak is megmondtam, hogy meddig vagyok és akkor léptem is...de volt olyan, hogy ott voltam a barátnőm mellett amíg elaludt és utána mentem játszani, mert nem tudtam aludni (hiperaktív vagyok, 22-02 között fekszek 5-kor kelek)...
miután az állandó hisztitől elhidegültem, akkor már menekültem a hiszti elől, főleg a játékba...nem a játékhoz volt kedvem, hanem lefoglalni magam, lenyugtatni magam, jól érezni magam kicsit...
normális hangulatában (amikor csak rád figyel) akkor próbáld meg vele megbeszélni, hogy neked ez rosszul esik és szeretnéd, ha foglalkozna veled...
mondjuk a közlés mód sem mind1!
és a szöveget úgy kezded "mostanában", tehát volt idő amikor nem nyomta ennyit? mi változott azóta?
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!