Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt valakinek olyan párja, aki túlzottan sokat játszik hajnalig?
Mostanában sokszor hajnalig játszik a párom, ami nagyon rosszul esik, mert próbáltam szépen is, csúnyán is megértetni vele, hogy borzasztó rossz este nélküle elaludni, ő meg hajnalban botorkál be mellém aludni. Hiányzik hogy vele aludhassak el, de ez már sajnos nagyon ritka.
Mindennap ezen problémázik hogy jaj ma még alig játszott, és megy a másik szobába este 9-10kor, én meg hiába szólok rá... aztán 11-éjfélkor elhiteti velem hogy jön nemsoká és abból lesz hajnal 2-3 és egyedül maradok...már nem hiszem el neki ha ilyeneket mond, ez is haladás...nagyon rosszul esik és a legrosszabb hogy nemis érdekli őt ez szerintem.
Most egy kicsit jobban mérges lettem rá és athordtam a takaróját, párnájá hogy aludjon odaát a másik szobába...
Ez a helyzet nagyon hasonlít a miénkhez.
Ő is nekiáll játszani/melózni 10-11 magasságában, aztán azt mondja éjfél vagy 1 körül befejezi és lesz belőle 2-3-4 óra.
Régebben sokat veszekedtem vele emiatt, de rájöttem, hogy ha hisztizek, akkor csak azért is későn jön mellém az ágyba.
Szerencsére mérséklődött a probléma, de a legkésőbbi időpont így is a 2-3 óra.
Nekem is ígérgette, hogy majd lesz szex, totál be voltam indulva, de még ő is, és mire kiért a fürdőszobából már nem is volt kedve hozzá.
Hát gondolhatod mennyire szarul esett.
Az ígérgetéseit pedig már nem tudom komolyan venni, egyik fülemen be, a másikon ki.
Szerintem beszéljétek meg ti is, hogy mikor legyen a végső időpont, amikor ágyba bújtok.
Semmiképpen ne legyél erőszakos, mert azzal csak rontasz a helyzeten és az ellenkezőjét éred el!
Nálunk ugyanez a szitu megvolt, mondjuk én nem először nem problémáztam ezen.
Párszor megkérdeztem hogy ugyan mondja már meg hogy neki ebben mi a jó. De nem tudta megmondani, úgyhogy maradt az hogy mivel meg akartam érteni nekifogtam én is játszani.
Tök jó volt, mert imádta hogy játék közben segíthet, magyarázhat, húzhatja a karakterem, mehetünk közösen bossolni stb.
Igaz, mikor még a nem tetszés kategória volt, simán megkérdeztem mikor lesz vége a bossolásnak, azt megvártam és, mondtam neki hogy drága akkor utána x órára az enyém vagy.
Sosem volt kifogása ellene, aztán ha nem velem aludt és ment vissza játszani hát tegye.
Később pedig neki nagyon bejött hogy érdeklődöm az iránt ami iránt ő is és nem ördögtől valónak tekintem.
Volt, hogy az én értékrendem szerint is sok volt, de akkor leültem vele, megbeszéltük hogy igen szerintem már van amikor fontosabb a játék mint más hétköznapi dolog, ellenben tudtam normálisan érvelni nem csak mantráztam hogy az gyökér játék stb stb.
Nem mondom hogy ez a jó megoldás, de hiszem azt hogy mivel nyitottabb voltam az ő érdeklődésére, így sokkal könnyebb volt ad1 nekem is megérteni és nem fél óra/óra játék esetén hisztirohamot kapni, ad2 sima ügy volt, csak nem egy klánháború közepén kellett rámászni.
Persze ez az időszak is elmúlt, lehet rájött hogy sokkal érdekesebb és élménydúsabb pár órát kaphat tőlem.
Szóval nem mondom hogy ez a jó, de nálunk ez így tök jól működött.
Ja igen, az hogy miért szólsz rá? Nem vagy a anyja, eleve handicappel indulsz hogy szekálod vele folyamatosan. Azzal semmit nem fogsz elérni.
Próbáld ki mi van akkor ha elmész aludni este, és ha épp olyanod van, miért ne lehetne együtt lenni mondjuk éjjel 2-kor ha épp akkor esik be az ágyba?
Nem mondom hogy add fel az elveid, de picit legyél rugalmasabb, kevésbé leszel házisárkány, neked is jobb lesz mert ne mondd hogy egy klassz éjszaka után legközelebb nem rád fog vágyni hanem a játékra, a másik pedig ő sem fog hanyatt homlok menekülni mert két kézzel harcolsz a játék ellen.
Itt most nem is az a lényeg, hogy egyen. Oldja meg magának akkor.
Hanem az a baj hogy velem lenni nem akar ennyire mint amennyire ahhoz a vacakhoz ragaszkodik. Ha ő így áll hozzám, akkor látni mennyire érdeklem...semennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!