Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a jele annak ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jele annak ha egy nő arra játszik hogy én hagyjam ott?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni sokszor hogy a fáradtság miatt nincs néha a helyzet magaslatán vagy arra játszik hogy én fogjam magam és véget vessek.
2016. okt. 26. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
pl. ha más néven szólít, az már elég biztos jele annak, hogy hagyd ott. De ha ismeretlen alsógatyát, zoknit találsz, az sem kérdőjeles...
2016. okt. 26. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:
ha nincs ideje rád,az a legegyértelműbb!
2016. okt. 26. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Én már éltem át ilyet. Undorító dolog.

Nálunk úgy volt, hogy minden egyes mozzanatomban a hibát kereste, mindent - mindent felrótt annak érdekében, hogy rosszul érezzem magam. Ő már rég tudta, hogy szakítani fogunk, de elvitt arra a szinte, hogy besokaljak és azt mondjam, hogy na itt a vége! Mire ő: "Hát ha így akarod?? Akkor vége...."

2016. okt. 26. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:
Korábbi kapcsolataiban mindig ő jött ki vesztesen.Elég sokat dolgozik,viszont ha valami gondja van azt leginkább magában tartja.Ha viszont én teszek olyasmit akkor azt egyből felrója.
2016. okt. 26. 19:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyértelmű jelek: Nem törődik veled, nincs ideje rád + napi szintű hiszti

Ilyenkor a legjobb megoldás: Azért se szakíts vele, tartsd meg d.gni, de közben kezdd el csapni a szelet más nőknek, hogy ne maradj magányos amikor a hisztisp.csa végül dob téged.

2016. okt. 26. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!