Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van itt olyan, aki felnott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki felnott letere jatszik?

Figyelt kérdés

Fel eve koltoztem ossze a pasimmal, egy idosek vagyunk (26yrs). De fenn all egy bizonyos problema, miszerint keptelen elszakadni a szamitogepes jatekoktol. Gyereket szeretnenk, de ugy hogy folyton jatszik, nem lehet kozben hozza szolni, elkolt egy csomo penz a jatekokra (lol) Egyebkent erettnek tartom, nagyon sokszor vigyazunk a hugom gyerekeire, tetszik es szeretem ahogy veluk banik. Az az egyetlen bajom, hogy felek ha segitseget kerek sos, akkor is meg kell varnom amig lejatsza azt a bizonyos kort.

Szoval lanyok, ha parotoknak is ez a hobbija, ti hogy viselitek?

Es fiuk, te esetleg gyerek utan elhanyagoltatok a jatekot, vagy tovabbra sem lehetett hozzatok szolni?

2020. márc. 18. 18:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%

Őszintén?

Te itt nem is azt kérdezed, hogy játszunk-e felnőtt létünkre.

Egyébként: igen, nem is keveset. Az embernek szüksége van a játékra, meg úgy általánosságban: a valóságtól való elszakadásra. Ezért is néznek az emberek annyi filmet, hogy kiszakadjanak a valóságból egy időre. Ez nem érettség kérdése, igazából fajunk egyik jellemzője, amit idővel divat lett megtagadni, és mindenféle ideológiát társítani hozzá.

Persze, általában a játék, és a valóságtól való elvonatkoztatás formái idővel változnak, de nincs abban semmi lenézendő, megdöbbentő, lealacsonyító, ha egy felnőtt ember játszik.

Neked nem ezzel van bajod.

Neked az a problémád, hogy a barátod függő. És nem, nem csak divatból annak nevezve, hanem orvosi értelemben. Az a baj, hogy nem tudja kontrollálni. Nem az a gond, ha valaki képes egyben lejátszani mondjuk 6 órát... hanem az, amikor - bocs a morbid példáért - inkább megvárja, hogy a gyereke belefulladjon a félrenyelt falatba, de egy másodpercre sem hagyná ott a "csatát".

Ez komoly mentális probléma, sőt, gyakran ez nem is maga a probléma, hanem egy arra adott tünet. És ha nem sikerül ezt megoldanotok, akkor - ha mellette maradsz - nem sok boldogság lesz ebben a kapcsolatban.

Mint már mondtam, én is sokat szoktam játszani, szabadság alatt van olyan nap, amikor több, mint 10 órát... de eszembe nem jutna lerázni a barátnőmet, még játék közben sem.

U.i.: nyugodtan írhatod magyarul is az életkort.

2020. márc. 18. 18:43
 12/30 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező a számítógépes játékok jelentős részét elvileg felnőtteknek gyártják...csak gondoltam szólok, van olyan ami 18+-os (az más kérdés, hogy ettől még a 10-11 éves kisgyerek is letorrenteli).

Ha meg akarsz rémülni apám 65 éves volt, mikor elvitte egy tüdőembólia, a számítógépe mellett feküdt, mikor megtaláltuk. Játék közben halt meg. Szóval a párod valószínűleg haláláig fog játszani, aki szereti a játékokat, az nem fogja kinőni.

2020. márc. 18. 18:47
 13/30 anonim ***** válasza:
60%
ne csináljatok gyereket... nem miatta, hanem miattad.. mert meg akarod változtatni.
2020. márc. 18. 18:50
 14/30 anonim ***** válasza:
79%

En, es meg sok 30 feletti ismerősöm játszik. És már gyerekeim is vannak.

Annyi kulombseggel hogy én nem költők játékokra. Rengeteg jó f2p cím van mielőtt megkapom a torrentezo fejmosast.

Es simán kilepek meccs közepén is, nem kell mellettem síri csendben lenni.

2020. márc. 18. 19:02
 15/30 A kérdező kommentje:
Egyebkent megbeszeltuk hogy oke, vannak hobbijaink, neki ez az, nekem masik 5. De en azzal az 5tel nem foglalkozok ennyit, o meg van hogy reggel leul es este kel fel, wcre szerintem egesz nap 3x megy ki, enni se nagyon eszik, tok bolond :) De imadom nagyon, csak neha ne szarna le mindent ennyire..Ezt beszeltuk mi is pont, hogy jobb ez mimtha kocsmazna (bar akkor lennenek baratai es egy kis tarsasagi elete) igy legalabb tudom hogy otthon van ha en pl nem, de igy sem lehet elerni, kocsmaban hamarabb felveszi mint jatek kozbe..:)
2020. márc. 18. 19:26
 16/30 anonim ***** válasza:
10%

A noknek soha semmi nem jo...Mindig kritizalnak valamit.

Ohh de jo,h sose lesz felesegem!!!!

2020. márc. 18. 19:39
 17/30 A kérdező kommentje:

Bakki, nekem errol foggalmam sem volt, nekem meg volt szokva hogy jatek=gyerek. Mindig is az ocseim jatszottak, veluk egyutt en is, csak en pl kinottem. Na, nekem a problemam az volt, hogy gyerekesnek talaltam, de oszinten most, hogy radobbentem hogy ez masnal is igy van, miszerint normalis, mar nem is latom akkora problemanak.

A gyerektervezes meg mindig is az o otlete volt, en nem reg dontottem mellette. Nagyon sokaig eroltette, de miutan leallt vele, elgondolkoztam rajta. O meg havonta kozli, hogy felejtsem mar el egyszer bevenni a fogamzasgatlot..

2020. márc. 18. 19:41
 18/30 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj, hogy elbagatellizálod a problémát. Persze, mindenkinek van valami hobbija, a számítógépes játék is lehet hobbi feénőtt ember számára, elismerem, nekem is sok ilyen ismerősöm van, de ők tudják hol a határ. De egy bizonyos szint után ez már függőség, a barátod meg a leírás alapján függő. Én nem mernék ilyen pasival gyereket vállalni, az ilyen nem nagyon változik. Nem segítene semmiben, mert a játék mindig fontosabb, a pénzét meg rendszeresen ilyenekre bssza el. Az meg, hogy ő dobta be a gyerekvállalást, nem jelent semmit, könnyű úgy beszélni, hogy semmi felelőssége nincs.
2020. márc. 18. 20:00
 19/30 anonim ***** válasza:
21%

Kedves kérdező! 50 éves vagyok, imádok játszani! Két felnőtt gyerekem van. Amíg igényelték, mindig velük játszottam. Társas, kártya, foci stb...

Most, hogy már felnőttek, online játékok.

Ha az asszonykámmal itthon, vagyunk akkor ketten játszunk. Kártya, stb...

Remélem ilyen maradok, még 20-30 évig.

2020. márc. 18. 20:02
 20/30 A kérdező kommentje:
Hmm.. kompromisszum kell. Latom rajta, mennyire szeretne gyereket. Szerintem ez lehet egy olyan pont, amikor azt mondja, hogy mar nem olyan fontos a jatek..
2020. márc. 18. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!