Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus emberbe beleszeretni aztán kigyógyulni hogyan lehet?
Nárcisztikus emberbe vagyok szerelmes, de nagyon. Bánt hogy nem tudom kezelni őt, és tőle megszabadulni sem tudok, mert annyira szeretem.
Minden napom kínlódás és szenvedés, ha nélküle vagyok nem bírom lelkileg, de ha vele vagyok és előtérbe kerül a nárcisztikus énje, akkor meg azt nem bírom.
Ha nincs ez a nárcisztikus énje ami időnként bukkan elő, akkor semmi gond.
Napi szinten görcsbe áll mindenem ettől, nélküle nem bírom.
Mindkettő, ezért vagyok görcsben.
Szeretem, imádom, de a nárcisztikus énjétől vagyok ki.
A nárcisztikus énje a valódi, a másik pedig, amelyiket szeretsz, a kedves, odafigyelő az csak egy álarc, amit olyanná formált, hogy neked minél szimpatikusabb legyen. Amikor felveszi a maszkot, csak azért teszi, hogy nélkülözhetetlenné váljon számodra, hogy hiányozzon, hogy rászokj, mint egy kábszerre, aztán a kedvességét megvonva kéjesen élvezi, ahogy szenvedsz a megvonási tünetektől.
Bármit is teszel, és bármennyire is igyekszel a kedvében járni, számára soha nem leszel elég jó, mert mindenkiben mindig hibát keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!