Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Narcisztikus párja van itt valakinek? Hogy lehet egy narcisztikus férfival együtt élni?
1# - +1
Jelen illetve múlt. Együtt élni NEM lehet vele, max elvagy mellette. 13 évig voltam el egy nárci mellett mite leesett hogy a hiba nem az én készülékemben van.
Gyerekek miatt sajnos ma sem szűnt meg teljesen de én csak a Bíróságon "tárgyalok" vele.
Volt. Több évig.
Nagyon nagyon kell szeretned, hogy szemet tudj hunyni a dolgain.És toleranciából az átlagnál 2x többel kell rendelkezned. No meg nyugalom, béke az ami le tudja higgasztani..
3#
Van akinél nagyon sokára jön le hogy baj van de még akkor se gondolod hogy beteg...
Párom nem, de rokonságomban van ilyen.
Kibírhatatlan p..öcs, igaza csak neki lehet, nő nem marad meg mellette (pedig volt nagyon szerelmes, tündéri barátnője).
Ő bárkinek bármit beszólhat, szemétül is, igazságtalanul is. Neki viszont semmi kritikai jellegű észrevételt nem tehet senki, mert napokig duzzog/bunkó.
4-esnek igaza van. Na meg az elvàràsokból kell tudnod leadni, hogy ne menj bele tönkre.
Kompetens embereket keresek egyébként a kérdésemhez:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Köszi ha írsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!