Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nárcisztikus emberrel élnél, már felismerted hogy milyen személyiség zavarral élsz együtt? Ki akarsz szabadulni belőle? És mit teszel érte hogy ebből kiszabadulj?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 19:59
2/6 anonim válasza:
Estét és szépet.
Nos igen,nekem is vannak ilyen problémáim,hol azt hiszem,hogy figyel három fóka mindehol,hol pedig azt,hogy én vagyok az éjszakai fantom.
Nehéz ebből kiszabadulni,próbálkozom is,de néha félresiklanak a dolgaim,olyankor pedig átváltozom mágnes evő hegyi trollá.
3/6 anonim válasza:
Tizenév után jöttem rá hogy az.
4/6 A kérdező kommentje:
Ugye tudjátok hogy ebből nagyon ki kellene szabadulni, mert az ilyen társsal a lehetetlenség örömben s energiában együtt élni hosszú távon s minél tovább tart a kapcsolat annál nehezebb a szabadulás belőle ami az egyedüli kiút lenne!
2016. márc. 20. 09:30
5/6 A kérdező kommentje:
H első neked nem gond, akkor valószínű te lehetsz a kapcsolat "parazitikus" oldala aki természetesen feléled a társad energiáit így amíg annak van, nincs problémád, de ha elfogyasztottad akkor te is jó eséllyel padlót foghatsz, bár addigra valószínű tovább állsz egy újabb kapcsolatból táplálkozni?!
2016. márc. 20. 09:33
6/6 anonim válasza:
Fúúúú... egyszer volt nkm is egy ilyen pasim... de csak 1,5 év után jöttem rá, minden csak róla szólt... elején még viccnek vettem, de aztán idővel rájöttem, h ő teljesen komolyan olyan... Képtelenség hosszú távon az ilyen... Totális önbizalomhiányban szenvedett... aztán 1,5 év után szakítottam vele... Pedig azt ígérte megváltozik!!! haha...:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!