Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy szangvinikus és egy melankolikus személyiség típusú ember alkothatna együtt egy jó párt?
Fiú szangvinikus és a lány melankolikus.
21/L
Te vagy a depis csaj?
Szerintem hosszú távon nem a legjobb párosítás.
Az addig oké, hogy az életvidám kicsit felpörgeti a melankolikus csajt, de szerintem egy idő után unalmas lehet állandóan pátyolgatni a másikat, mert semmi nem jó neki.
Ha a fiú türelmes, akkor igen. Ha mindketten melankolikusok vagytok, az csoportos öngyilkosság. Két szangvinikus meg állandóan pofázik, az sem jó. Így a szangvinikus fel tudja vidítani a melankolikust, viszont a melankolikus kicsit a földön tartja a szangvinikust.
Ez elméleti feltételezés, az ellentétek vonzzák egymást.
Csak akkor, ha mindketten változnak a kapcsolatért szerintem.
Egy darabig persze működhet, de évek után belefárad mindkét fél, ha egyikőjük se próbál változni.
Te mint melankolikus képes lennél önfeledtebb, vidámabb, hülyéskedősebb ...stb lenni?
Ő pedig vajon képes lenne a mélyebb beszélgetésekre, csendesebb időszakokra, hallgatásra?
A melankolikus személyiségtípus nem depressziót jelent...
Amúgy nekünk működik kilenc éve, bár egyikünk skatulyázható be egyértelműen egyik csoportba sem, de nálam a szangvinikus dominál, az ő jelleménél a melankolikus jegyek a szembeötlőek.
27f
Szerintem bárkiből lehet jó pár, és lehetetlen előre meghatározni bizonyos viselkedésjegyek alapján, hogy pontosan mi fog történni egy ilyen párkapcsolatban.
Az a helyzet, hogy vannak olyan szűrők, amiket nem érdemes használni.
Ke kell próbálni, meglátod, és ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!