Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sza-bad-ság kérdése:
Kinek milyen tapasztalata van abban, hogy a nárcisztikus párjával elment pszichológushoz?
Figyelt kérdés
2019. szept. 11. 21:57
1/5 anonim válasza:
Aham es te diagnoztizaltad???
Amugy vard meg a dokit ezzel ha elmegy egyaltalan veled ...
2/5 A kérdező kommentje:
Erősen feltételezem, és 99%-ban biztos vagyok benne. Már voltam vele dokinál, és folyamatosan hárított, terelt, és engem hibáztatott, rám tolta a felelősséget.
2019. szept. 11. 22:02
3/5 anonim válasza:
Mivel nincs "betegség tudatuk", hogy ők nem okésok, így semmi haszna nincs időt pazarolni egy nárcira. Ha ő belatja, hogy gáz van és segítséget kér, akkor van esély, de amíg mindent hárít, addig esélytelen.
4/5 anonim válasza:
Nárcisztikust nem lehet "gyógyítani". Pont azèrt sem, mert nem kèpesek belátni, hogy velük gond van. Ők a tökèletesek, mindig más a hibás.
Szóval halott ügy. Nárcisztikust ott kell hagyni, mielőtt teljesen tönkre tesz.
5/5 anonim válasza:
menekülj!!!!!!!
az, hogy rájöttél, hogy talán nárci, arra utal, hogy neked van intelligenciád. sokan a szót sem ismerik.
tönkre fogja tenni az egész életedet.
menekülj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!