Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus emberbe beleszeretni aztán kigyógyulni hogyan lehet?
Nárcisztikus emberbe vagyok szerelmes, de nagyon. Bánt hogy nem tudom kezelni őt, és tőle megszabadulni sem tudok, mert annyira szeretem.
Minden napom kínlódás és szenvedés, ha nélküle vagyok nem bírom lelkileg, de ha vele vagyok és előtérbe kerül a nárcisztikus énje, akkor meg azt nem bírom.
Ha nincs ez a nárcisztikus énje ami időnként bukkan elő, akkor semmi gond.
Napi szinten görcsbe áll mindenem ettől, nélküle nem bírom.
"Ha nincs ez a nárcisztikus énje"
De van. Ezzel nem tudsz mit kezdeni.
Szakítsd meg a legtöbb kapcsolatot vele.
"Kitartott mellettem mindig a legnehezebb pillanatokban"
Egy nárcisztikus soha nem engedi el az áldozatát! Szó nincs arról, hogy kitart melletted... neki nagyobb szüksége van rád, mint neked rá. Még ha eldöntöd, hogy megszabadulsz tőle, akkor sem enged el könnyen, mert neki joga van birtokolni téged (ő így éli meg).
A nárcisztikus embert messziről kerülni kell. Barátnőmnek volt dolga ilyen pasival. Soha nem láttam még olyan rossz passzban, mint abban a két évben. Minden egyes találkozásunkkor csak panaszkodott rá, szomorú volt miatta, ideges volt miatta, a pasi folyton alázta, lekicsinyelte.
Barátnőm pszichoterápiára járt és a terápia hatására tudott szakítani a pasival. Nem volt egyszerű menet, mert persze a pasi hirtelen nagyon cuki, meg rendes lett. De az ilyen mindig csak ideiglenes, amint ismét nyeregben érzi magát, visszatér a megszokott birtolkó, önző viselkedéséhez.
Én a helyedben amúgy mindenképpen pszichológusoz mennék. Barátnőmet az apja lelkileg bántalmazta gyerekkorában és ebben a kapcsolatban ezt élte újra, ezt a helyzetet kereste. Gondolj vissza, milyen gyerekkori trauma miatt vagy egy ilyen emberrel.
"Napi szinten görcsbe áll mindenem ettől, nélküle nem bírom."
"Tökéletes vele minden, ilyen jó kapcsolatom még soha nem volt."
Na akkor melyik kedves kérdező? Mindkettőt te írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!