Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotokat is állandóan bámulják a játszótéren, boltban. Stb?
Figyelt kérdés
Egyre többször azzal szembesülök, hogy mosolyognak rá nézik.. Néha én is szeretem, mert elismerik, de azért van, hogy zavaró. Ti, hogy kezelitek? Régen is nézték, de mostanában mióta gyerekünk van többen néha pofátlanul.. Elismerem valóban jól néz ki csinosan öltözködik, ami manapság ritka, de ott vagyok mellette és kinézik a kezemből..2019. márc. 25. 13:29
21/25 anonim válasza:
Utolsó, ezt nem rád értettem, úgy értettem, hogy ez a mai magyar társadalom általános reakciója, mellesleg pontosan azért, amit te is írtál. Mert szimplán nem ezt szokták meg. Felnőttként is azt látják (én is), hogy ismerőseik többségénél is apuka alig foglalkozik a gyerekkel. Ez a szomorú igazság, és jó látni, hogy van aki csak úgy leviszi magával a gyereket a boltba.
Ennyi, ezért általános jelenség, amit írtam.
“Szar ügy, de ez van...” ;)
22/25 A kérdező kommentje:
Igazatok van manapság tényleg nagyon ritka a jó apa. És ez sajnos nagyon szomorú.
2019. márc. 25. 18:42
23/25 anonim válasza:
Legyünk büszkék a férjeinkre akiket megbámulnak, a jó Isten megáldott bennünket ilyen piszok király pasikkal!! Mostantól még büszkébb leszek a férjemre, aki olyan odaadással gondoskodik a kicsinkről ahogy néha még komolyan én sem tudok. Apukámra ez anno szintén nem volt jellemző, anya egyedül nevelt minket kb apa csak lapátolta haza a pénzt és részéről itt véget is értek a kötelességei gyerekek terén. A férjem egy csoda, szeretlek A.! ♥️
24/25 anonim válasza:
Hol lehet ilyen férfiakat találni, akik a kedvességet nem rögtön házassági ajánlatnak veszik?
25/25 A kérdező kommentje:
Bizony legyünk büszkék. 💜🙂
2019. márc. 26. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!