Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti párotokat is állandóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti párotokat is állandóan bámulják a játszótéren, boltban. Stb?

Figyelt kérdés
Egyre többször azzal szembesülök, hogy mosolyognak rá nézik.. Néha én is szeretem, mert elismerik, de azért van, hogy zavaró. Ti, hogy kezelitek? Régen is nézték, de mostanában mióta gyerekünk van többen néha pofátlanul.. Elismerem valóban jól néz ki csinosan öltözködik, ami manapság ritka, de ott vagyok mellette és kinézik a kezemből..
2019. márc. 25. 13:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
44%

Igen, állandóan lesik a férjem.

Kasszások állandóan kikezdenek vele.

Egyszer a wellness hotel recepciósa is..

Elég idegesítő.. És ott vagyok vele, úgy..

Ő meg kedves ember és észre se veszi, azt hiszi csak kedvesek vele.

De én nő vagyok, átlátok a nőkön..

A kislányunkkal ha fogja meg pláne, már lassan nem csak a babának, hanem neki is gügyögnek már...😏🙅

2019. márc. 25. 13:57
 12/25 anonim ***** válasza:
41%
Az én férjem nagyon jóképű ( nem csak én mondom, hanem a pénztáros, a védőnő, a banki ügyintéző meg mindenki akivel dolga akad kb megjegyzi még férfiak is! ). Folyton bámulják amúgy is de ha a kislányunkkal van akkor mégjobban. Ha kenguruban cipeli akkor kb 100 méterenként hallunk valakitől egy “úristen de cukik 😍” felkiáltást na bezzeg ha én cipelem akkor egyszer sem. :D Alapvetően szép család vagyunk, fiatal (26) szülők stb de tényleg néha irritálóak a kéretlen vizslató szemek. A férjem egyébként hozzászokott én meg büszke vagyok rá persze de azért na, nem véletlenül illetlenség bámulni másokat, eléggé frusztráló. Engem is bámulnak amúgy állandóan, a férjem sokszor meg is jegyzi de engem ez annyira zavar, hogy csőlátásom van és igyekszem észre sem venni.
2019. márc. 25. 13:58
 13/25 A kérdező kommentje:
Na pontosan ez zavar engem is illetlen vizslató szemek. Mindenki mondja milyen jóképű a férjem és remek apa is. Lehetne diszkréten nézni. A gyógyszertáros csaj majd kiesett a pultból, mintha ott sem lettem volna. Alapból én sem vagyok ronda engem is néznek az is zavar,bár a nő örök elégedetlen én is. 😅 Szintén párom a kedves pasi, aki azt hiszi, csak kedvesek az emberek vele.. 😂
2019. márc. 25. 14:16
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar sőt nézzék, tisztában vagyok vele, hogy jó kiállású férfi, ha lehet ilyet mondani szép férfi ☺️ Ő se szokta észrevenni, mindig én szólok neki. Engem mindenhol néznek az se zavar, amíg nem pofátlanul teszik fütyörészve.. Az én kezem fogja, nagyon jól működik a házasságunk, kiváló apa én sem érzem magam csúnyának szóval szerintem is önbizalom kérdése az egész.
2019. márc. 25. 14:22
 15/25 anonim ***** válasza:
73%

Mondjuk igen, önbizalom kérdése is, nekem pl nincs, mert van kb 20 kg feleslegem. Teszek ellene, sportolok stb de nehezen megy le. De legalább a fejem rendben van 😂 De a férjem amúgy nem szereti a vékony nőket, pedig ő focista, sportos. De sokan lehet gondolják magukban, hogy na ezzel a tehénnel van.. Így engem pláne zavar.

11es voltam megint

2019. márc. 25. 14:28
 16/25 A kérdező kommentje:
Lehet benne valami. Valahogy én is jobban átgondolva lehetnék jobb mondjuk könnyebb. Sajnos nehezen nyerem vissza a súlyom. Szintén párom sem bírja a nagyon vékony nőket, azt mondja formátlanok. Persze mi nők ezt másképp látjuk. 😑😅
2019. márc. 25. 14:35
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
Férfi kisgyerekkel minden nőnek "olvadós", a gondoskodás, a felelősségteljesség és jófejség szimbóluma (ugyanez nőben anti-különleges "még jó, hogy megoldja", sőt...). Biztos láttad már te is vígjátékban elsütni azt, hogy kölcsönkérik a gyereket udvarláshoz :)
2019. márc. 25. 15:00
 18/25 anonim ***** válasza:
72%

Akkor a másik oldalról: én is simán megnézem a kisbabás apukákat, ha unom magam. Sorban állásnál vagy a medencében ücsörögve. De egyszer sem azért, mert hűdejópasik. Inkább csak cukik. Nyugtázom, hogy, jó apuka, hogy így cipeli. Anyukákat meg megszoktam, hogy cipelik, meg van egy tartozékuk. Férfiaknál ritkábban látok ilyet. Kb ennyi.

Pincérnők meg a recepciósok a jatt miatt flörtölnek, szerintem azt ne keverjül ide.

2019. márc. 25. 17:23
 19/25 anonim ***** válasza:
77%
Persze, de nem csodálkozom rajta... ha egy anya gondoskodik a gyerekéről/foglalkozik vele, az evidens, ha egy apa teszi ugyanezt, glóriát kap a feje fölé, és a társadalom nagy része földig hajol előtte, és oda van meg vissza, h micsoda jó apa. Emellett ott van, amit a 17-es írt.
2019. márc. 25. 17:32
 20/25 anonim ***** válasza:
70%
Félreértettél. Tőlem nem kap glóriát, nem emelem piedesztára. Szimplán nem ezt szoktam meg. Szar ügy, de ez van. Én apám sem foglalkozott velem. Felnőttként is azt látom, hogy ismerőseim többségénél is apuka alig foglalkozik a gyerekkel. Ez a szomorú igazság, és jó látni, hogy van aki csak úgy leviszi magával a gyereket a boltba.
2019. márc. 25. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!