Miert sir allandoan?
gyerekorvoshoz első körben. vagy védőnő tanácsát is ki lehet kérni.
a foga gyötörheti, bár ennek ébren is kellene.
nem történt valami a családban, vagy a picivel? érezni érezheti a változást, akár rajtad is, amitől annyira mégsem nyugodt.
nem tudom mennyire hiszel az ilyesmiben, én megpróbálnám máshová tenni az ágyát,hátha utána jobban aludna. (tapasztalat)
Nekünk is volt ilyen időszak.Én úgy vettem észre, hogy akkor csinálta ezt mikor új ingerek érték, új hely, új személy, egy-egy esés után.Mikor megtanult felállni, elindult, elkezdtünk játszótérre járni.
Pár hónap alatt elmúlt.
Szia.
En lanyom is 8 honapos. O is siros baba es egyre rosszabb a helyzet. O azert sir allandoan mert faradt, almos, ejszaka 4 honapos kora ota orankent elkezd sirni. (havi 1x megorvendeztet egy ejszakaval amikor csak 3x kel folkelni hozza) Semmi sem nyugtatja meg csak a cici. Ha csak olbe vesszuk tovabb sir ejjel. Napkozben se alszik masfel 2 oranal tobbet azt is tobb reszletbe. Se kocsiba se baba kocsiba nem alszik el. Mi fogzunk mar 3 foga van de ha bekenem az inyet v nurofent adok neki akkor is orankent folsir. Januarba visszuk orvoshoz akkorra kaptunk idopontot. 7 honapos koraban mondtam azt h ilyen nincs h allandoan sir es nem tud aludni. Nem tudom mi lesz a dokinal, ha gondolod irj privit es megirom.
En kislanyom is 4 honapos kora ota csinalja, addig szuper ejszakaink voltak 🙁
Utolso voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!