Játszótéren illik egy idő után átadni a hintát?
Érdekelne más szülők véleménye erről.
Én mindig arra tanítom a kislányom, hogy a játszótéri játék mindenkié, osztozni kell. Ha más is vár a hintára, akkor jó 10 perc után át szoktuk adni.
Rengeteg az olyan példa viszont, hogy valaki lefoglalja a hintát fél, vagy egy órára is, abban uzsonnázik a gyerek, ott alszik el, anyuka addig nyugodtan tud mobilozni, nem kell figyelni.
Az is bosszantó, amikor végre hintázhat a lányom, odaállnak közvetlenül mellénk és sóhajtoznak, 2 perc után meg visít a kisgyerek, hogy hintaaaaa. Nekünk kellemetlen, hogy a szülő nem szól rá.
Ti hogy tanítjátok? Legyen udvarias, vagy inkább önző, csak az számít, neki mi a jó?
Akkor csak engem néztek egyedul hulyének, hogy átadtam.
Sztori:
Üres volt a játszoter, tenyleg szinte egy orát hintáztunk (a gyerekem mellettiben ültem), játszottunk olyanokat hogy egymáshoz is huzzuk magunkat, az ovodabol nalam levő zoknibol gombocot csináltam azt dobalgattuk egymásnak, majszoltunk ropit, probaltunk hinta ritmusra énekelni, jol elvoltunk estig, levezetest jatszottam h indulunk lassan, mikor megjelent egy anyuka babakocsival. A gyermekem mivel a babahintában ült, kérdeztem az anyukát h biztos hintáztatna, közben szoltam a gyermekemnek hogy amugy is jöttek, at kell adni, a gyermekem erre meg nem akart kiszállni, erre a tetejébe az anyuka nézett engem hulyének mintha a saját gyerekem elé tennék mást, időközben jött a ferje szepen ki is beszelhetett mert olyan szurosan neztek rám, mint akik elitélnek.
De miert nem tudom en az ilyen dolgokat elfelejteni? Azota kb 2 év is eltelt pedig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!