Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen név illik a Schäffer...

Milyen név illik a Schäffer családnévhez?

Figyelt kérdés

Igen,nem magyar családnévvel rendekezünk,de magyarok vagyunk és magyar nevet szeretnénk rakni második gyerekünknek is.

Az első fiú lett,Máté névvel. A lánynak azonban két nevet is szeretnénk rakni. Ezekre gondoltunk : Eliza,Bernadett,Nóra,Ivett,Júlia,Liliána.

És a további név kombinációkra : Eliza Júlia,Nóra Ivett és Bernadett Liliána

Esetleg valami tippek,hogy mi más illene a családnévhez? Vélemény a nevekről? Más név kombinációk?

2018. nov. 12. 10:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
88%
nekem ez hangzik legjobban: Eliza Bernadett
2018. nov. 12. 10:15
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Júlia Elizát választanám.
2018. nov. 12. 10:17
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Júlia az egyik kedvenc nevem, egy név parti vagyok, úgyhogy én Schaffer Júlia bevet választanám. Szetintem nagyon szépen hangzik
2018. nov. 12. 10:21
 4/19 anonim ***** válasza:
17%
szerintem meg ne valami béna magyar nevet adjatok a gyereknek, ha már szép külföldi nevetek van. az összes magyar név ocsmány. vagy legalább olyat ami más nyelvben is ugyanaz. mint pl a Laura.
2018. nov. 12. 10:39
 5/19 A kérdező kommentje:
#4 Mindenkinek megvan a saját véleménye. Nem áll szándékunkban külföldi nevet adni. Esetleg olyant (ahogy montad) ami külföldön is ugyan az,de pl. a Laura egyáltalán nem tetszik. A felsoroltak se tipikus magyar nevek,legtöbbjét külföldön is meglehet találni. (Noora,Elisa,Lilian és még a Júliát is habár annak tényleg eléggé más a hangzása)De mivel Erdélyben élünk nem szorulunk arra,hogy külföldi nevet adjunk,hogy az embereknek könnyebb legyen a "kiejtés".
2018. nov. 12. 10:47
 6/19 anonim ***** válasza:
40%
a 4-es egy elmebeteg OCSMÁNY magyargyűlölő - kíváncsi lennék, neki és szeretteinek (ha van egyáltalán olyan) mi a nevük
2018. nov. 12. 10:56
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem az Anita és Ilona is illik hozzá, a felsoroltak közül szerintem is a Eliza Bernadett hangzik együtt a legjobban.
2018. nov. 12. 10:57
 8/19 anonim ***** válasza:
Az Eliza egy nagy kedvencem,adnám is.Bernadett,Nóra,Ivett nem tetszik,a Júlia szép. A Liliána így tetszik, becézve nem.
2018. nov. 12. 11:12
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az Olívia nagyon tetszene ehez a vezetéknévhez :)

Illetve amiket te felsoroltál abból a Júlia és az Eliza is nagyon tetszik, ha 2 nevet szeretnétek az Eliza Júlia nagyon szépen cseng, de magában is külön-külön megállnák a helyüket . A Bernadett Liliána nekem nem tetszik, szerintem a Bernadett egy erős név a Liliána pedig könnyed, ezt inkább csak magukban adnám esetleg Bernadett Nóra kombinációban. Ami még tetszene az az Ivett Liliána lenne :)

Szép neveken gondolkoztok :)

2018. nov. 12. 11:36
 10/19 anonim ***** válasza:
Lola vagy Lolita. Ismerek egy Seffer Lolitát, aki imádja a nevét.
2018. nov. 12. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!