Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen név illik a Schäffer...

Milyen név illik a Schäffer családnévhez?

Figyelt kérdés

Igen,nem magyar családnévvel rendekezünk,de magyarok vagyunk és magyar nevet szeretnénk rakni második gyerekünknek is.

Az első fiú lett,Máté névvel. A lánynak azonban két nevet is szeretnénk rakni. Ezekre gondoltunk : Eliza,Bernadett,Nóra,Ivett,Júlia,Liliána.

És a további név kombinációkra : Eliza Júlia,Nóra Ivett és Bernadett Liliána

Esetleg valami tippek,hogy mi más illene a családnévhez? Vélemény a nevekről? Más név kombinációk?

2018. nov. 12. 10:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha nem akartok külföldi nevet adni akkor az Elizát rögtön ki is húzhatjátok.

Shaffer Júlia Ivett szép szerintem.

2018. nov. 12. 16:41
 12/19 anonim ***** válasza:

#10-szerintem nem értetted meg a kérdezőt,vagy nagyon el vagy szállva. Az Eliza név (nem magyar eredetű ugyan de ebben a formában így igenis magyar név. Másképp nem hiszem,hogy szerepelne naptárakban és magyar nevekkel rendelező könyvekben. Ennyi erővel a Júlia se magyar. A külföldi alatt szerintem az ilyeneket mint Elishabett (annak a magyar váltózata ugye Erzsébett,Izabella és több hasonló,az Eliza és Bettina is eredhet onnan ha nagyon szörszál hasógatok vagyunk)Juliet (ugye Júlia),Jasemin meg ilyeneket értette. De Eliza ebben a formában igenis magyar névként is elvan ismerve,nem magyar erdettel.

Eliza Júlia és Nóra Liliána konbinációk tetszenek nagyon.

2018. nov. 12. 16:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Elnézést #11
2018. nov. 12. 16:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem a Laura ugrott be először.
2018. nov. 13. 09:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Ezek közül a Júlia tetszik a legjobban, nem rossza z Eliza és a Nóra (bár az Elizánál jobban tetszik a Liza).

Többen írták az Eliza Bernadett párosítást...szerintem ez a két név nagyon nem illik össze, ráadásul teljesen egybefolyik, és az ember azt hiszi, Elizabeth lesz belőle.

Ha két nevet szeretnétek, akkor az Eliza Júlia szerintem szépen hangzik.

2018. nov. 13. 10:07
 16/19 anonim ***** válasza:

Liliána Nóra

Nóra Liliána

Nóra Liza

Liza Nóra

Ezek tetszenek nekem.

2018. nov. 13. 15:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) Lizát azért nem szeretném adni mert nekem túl nyers,nem tudom. Eliza egy kicsit még a becézéseket is nőveli, pl. Lehet Elinek akár Lizánal,Eliz,Linznek szólitani,a Liza inkább becenévként hallatszik a fülemben és ezért nem tetszik. De köszönöm a válaszokat:D
2018. nov. 13. 15:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem az Eliza Júlia nagyon szép.

Esetleg lehet még Eliza Nóra, Nóra Bernadett, Nóra Júlia, Júlia Nóra

2018. nov. 13. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Gábor, Gabriella

Géza, Gizella

Tamás, Tamara

Lukács, Lúcia, Lukrécia

Domonkos, Dominika

Vilmos, Vilma

2018. nov. 14. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!