Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotokat is állandóan bámulják a játszótéren, boltban. Stb?
Te vagy a férfi ugye?
Engem is mint nő ugyanannyian néznek mint gyerek előtt ha nem többen, egyszerűen ez ösztönös a férfiakban mert egy anyában már látják a termékenységet, fajfentartó ösztönük ezt diktálja.
És nyilván nem a Marcsikát fogják megbámulni aki slampos,elhízott anyuka lett, hanem a nejedet aki megőrízte a nőiességét,igényességét gyerek után is.
Szerintem csak te látod ezt így, mert féltékeny vagy.
Nekem a férjem pl mindenkivel eltrécsel föleg nökkel. Még a szülésznövel is jókat nevetgéltek a szülésem alatt.
De ez engem nem zavart, kb 3-ik össze nevetésüknél vettem észre, hogy most jó lenne ha én lennék a központi személy...
A kisgyerekes nők vonzóak.
Egyrészt nagy a mellük, ha még szoptatnak, ráadásul tombolnak a hormonjaik, és a legtöbbet nem igazán kezelgeti a palija, a terhesség utolsó harmada óta.
A kisgyerekes anya jó célpont!
Hát, az én férjemet nem sokan bámulják, lévén mert elég antiszoc, és minimalizálja a közösségi helyekre járást.
És hogy engem bámulnak-e? Hát azt nagy ívből letojom...
Bocsánat ha nem derült ki én a feleség vagyok.
Nem féltékenység van bennem, hanem irritáló tud lenni, amikor ott a gyermekünk előtt bámulják a férjem és én is ott vagyok. Párom sokszor észre sem veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!