Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az a fizetés amitől egy átlagos nő “hanyatt esik”?
A kérdésem arra irányul, hogy mekkora az a havi jövedelem egy férfi esetében amire egy átlagos helyzetű magyar nő felfigyel.
Tudom, hogy nem (csak) ez a szempont párválasztásnál, de valamennyit számít.
A konkrét kérdés ma fogalmazódott meg bennem. Egy népszerűbb plázában jártam, az egyik drágább sminkes boltból kijött egy fiatal pár (huszonéves kor eleje). A lány nagyon szép arcú, fekete hajú, jó alakú. Tipikusan jó csaj, hirtelen azt hittem ismerős egy műsorból, de csak hasonló volt. A srác egy fejjel magasabb nála, vékony, görnyedt testalkatú. Úgy értelmesnek tűnt, de például jóképűtől nagyon messze volt. Egyszóval nem csak a lányhoz képest nem nézett ki jól, hanem az átlag férfihoz képest sem.
A lány mégis olyan csillogó szemekkel nézett a srácra, mint ha egy félisten lenne.
Nem mondom, hogy ennél a párnál konkrétan a pénz lenne a lényeg, de akár lehet is.
A kérdés, hogy mennyi pénz/jövedelem kell ahhoz, hogy egy átlagos helyzetű nő elcsodálkozzon rajta.
Körülbelül lehet ezt csak megmondani, de mennyi lehet az alsó határa ennek? (Felső határ fizetésben nem igazán van ilyen szempontból). Nettó 200 nyilván nem elég, mert relatív sokan keresnek ennyit. 4-500? Esetleg több?
És mégegyszer, nem szeretnék általánosítani, tudom, hogy ez sokaknál nem mérvadó. Légyszíves olyan válaszokat ne is írjatok, hogy “engem egyáltalán nem érdekel mennyit keres”.
Most ne kezdjünk itt bele egy “az én apukám akkor is erősebb” szintű huza-vonába. Biztos van olyan nő, aki stresszel munka mellett is szép tud maradni, és van olyan is akk alibi munka mellett sem. De ne kezdjük el a kivételeket hozni, mert nincs értelme.
Átlagos anyagi helyzetű és átlagon felüli külsejű nőkről szól a kérdés, és hogy mekkora az a fizetés amitől “jó parti” egy pasi.
Kerdezo,nem voltal meg szerelmes????
Meg szamit am a kedvesseg meg jo intim meret meg a jo szex. Ezek se kerulnek penzbe :D
be lehetne mar fejezni ezt a no erteke a szepseg, a ferfie a penz sztereotipiat? nem veszitek eszre, hogy ti eltetitek ezt, aztan a csorobb ferfitarsaitok meg a noket okoljak... mikor ti szeretnetek noket kg-ra megvenni. annyira nem fair, hogy a noket tartjak ezert hibasnak, ok csak kihasznaljak a fajankokat, akiknek annyi eleg, hogy a no a penzeert van vele.
arra nem gondolsz amugy kedves kerdezo, hogy egyes nok hivatas tudatbol mennek apolononek mondjuk? akik szeretnenek segiteni embertarsaikon, torodoek, empatikusak es nem a szepseguk az elso, hanem, hogy masokon segitsenek, onzetlenek. de te ertekesebbnek latod a mukormos noket, mert azok jol neznek ki, oket megvenned a penzeden. de abba nem gondoltal bele, hogy a legtobb ilyen no felszines? akinek a munkaja es szabadideje is a kulsejerol/kulsosegekrol szol, abban mi az ertek? nem az az ertek, hogy kirandulhatsz, utazhatsz a csajoddal onfeledten es nem 10kg-os sminkes zsakot hurcibal magaval mindenhova es 2 oran at keszulodik egy turara? vagy beszelgethetsz vele a konyvrol, amit olvas eppen, fodrasz helyett? vagy eppen sut neked valami finomat?
mi ertek van egy kapcsolatban, amit felszines "ertekek" tartanak ossze?
Persze számít a szex, meg a méret meg minden egyéb.
De azért ebben nem olyan nehéz passzolni. Igen van amikor pont amiatt nem illik össze két ember, de ez egy olyan dolog amiben lehet változni, fejlődni, igazodni a másikhoz stb.
Illetve jó esetben hamarabb tudjuk meg a másik anyagi helyzetét, mint az intim méretét és szexuális teljesítményét. Egy pár randi, hosszabb beszélgetések és már egy “és te mivel foglalkozol” kérdésből (meg ezer más dologból) leszűrhető a másik anyagi helyzete.
Hisz nem sok olyan van, hogy valaki felsővezető egy multinál és közben csak 130 a nettója.
Sőt ha visszatérünk a példában említett párhoz, kicsit valószínűtlennek érzem, hogy egy olyan srác akivel a lányok nagyrésze kb szóba sem áll, az pont az intim méretével és nagyon jó szexuális teljesítményével fogta meg a jó csaj barátnőjét.
Mármint lehetne éppenséggel, de a szexig valahogy el is kell jutni.
Én nem szólom le az ápolónőket, sőt sokkal fontosabb munka mint a műkörmös.
Azt mint tény közöltem, hogy egy olyan munka mellett nehezebb szépnek maradni. Ahogy egy férfi szervezete is hamarabb megy tönkre kőművesként mint irodistaként. Nehéz fizikai munka kint a napon, nehéz tárgyak emelgetése, nem a legjobb munkakörülmények stb. Ezzel se a kőműveseket szólom le, csak tény hogy az ember tönkre tud menni ha 40 évig csinálja.
Senki nem akar itt kilóra nőket megvenni, a kedves, értelmes, “finomat sütő” nőt is érdekelheti egy férfi anyagi helyzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!