Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közepes arcom vam, unalmas rendes, dumám van, semmi kiemelkedő, közepes keresetem. Szóval teljesen közepes vagyok hogy tűnjek ki a lányoknak?
Utolsó, például?
-weboldal?
-könyv?
-duma?
Kedves Kérdező!
Felvetésed jogos.
Gyúrj EQ-ra, kommunikálj asszertívan, légy szenzibilis, és jó hallgatóság.
Remélem, segítettem.
Én más oldalról közelítem meg a kérdést.
Miért elégszel meg azzal, hogy közepes legyél? Biztosan van olyan dolog, ami ösztönösen jól megy. Ha azt tovább gyakorolnád, képeznéd magad benne, akkor simán lehetnél kiemelkedő is.
Másrészt, ha én bármelyik pasiról is, akivel ismerkedtem vagy összejöttem életem során, megtudtam volna, hogy engem csak 'közepes lánynak' tart, akkor azonnal hagyom. Egy kapcsolatban senki sem szeret megalkudni, és úgy érezni, hogy ő nem elég jó. Egy ilyen önbizalomromboló kapcsolatnál, amiben a barátnőd nem a világ legjobb nője a számodra, hanem csak egy 'közepes csaj' még a szingli lét is sokkal jobb.
Ez a barátnő jelöltre nézve is hihetetlenül sértő.
21/L
21 éves lány!
"Ha közepes arcom vam, unalmas rendes, dumám van, semmi kiemelkedő, közepes keresetem."
Én is ilyen kvalitásokkal rendelkezem, csak én még nem járok edzeni.
Én ilyen tulajdonságokkal mi értelme odamenni 'nem közepes" lányokhoz, hanem a "jobb nőkhöz"?
Itt mindig azt írják, ha valaki átlagos, akkor nem akarjon átlag feletti partnert.
Ha valaki azt írja, hogy átlagos, ennek megfelelően "akar"(belátja, hogy meg kell alkudnia) párt magának, akkor meg, azt írják ne alkudjon meg?
Akkor most mi az igazság?
Én imádom a szép nőket, de úgy sincsen esélyem náluk, ezért nem is nagyon próbálkozom náluk, de nem is alkudom meg, inkább egyedül maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!