Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tulajdonképpen miért böki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tulajdonképpen miért böki emberek csőrét az, hogy egy valamilyen téren kiemelkedő ember szintén valamilyen téren kiemelkedő társat szeretne?

Figyelt kérdés
Pl. egy nagyon szép, ezáltal a férfiak számára kiemelkedően vonzó nő olyannal akar lenni, aki szintén kiemelkedik akár a saját külsejével, akár azzal, amit az életben elért, stb. Ezzel mi a probléma? Persze, az élet nem igazságos, és nem lehet mindenki egyenlő, de magának mindenki a lehető legjobbat akarja, amit meg tud szerezni, vagy nem?
2017. júl. 23. 14:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom neked: Az, hogy a legtöbbjük csak azt HISZI MAGÁRÓL, hogy ő milyen kiemelkedő, szép, sikeres stb. közben viszont azért annyira nem, de az elvárásait ehhez hangolja.
2017. júl. 23. 14:18
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
NEM ezzel van a bajunk!! Hanem azzal, hogy már a csúnya csajok sem állnak szóba csúnya férfiakkal! Ez a probléma! Erre te sem tudsz mit mondani kérdező!
 3/15 LazyJones ***** válasza:
75%
Engem csak az zavar, hogy az ilyen "egyenlőség" valahogy mindig valami materiális dolognál áll meg. Pénz, esetleg külső - ez utóbbinál még a genetika is rátesz egy lapáttal, hogy az ember igazságtalannak érezze, ha emiatt bélyegzik meg. Ha én intelligensebb vagyok az átlagnál, lenézhetek másokat, merthogy "nem elég kiemelkedőek hozzám képest"? Vagy egy művészi hajlamokkal megáldott ember utáljon mindenkit, aki nem olyan összetett lélek?
 4/15 anonim ***** válasza:
Kereslet-kínálat. Ez egyértelmű. Ha minden ujjamra jut egy nő, nyilván a legjobbat fogom választani. Én azt nem értem, miért van az, hogy sokkal több a kapcsolatot kereső férfi, mint a hasonló helyzetben lévő nő. Társkeresőn - és ez konkrét példa - egy nő a regisztrációja után 5 perccel magáénak mondhatott 10 megtekintést és 3 üzenetet. Fényképet még nem is töltött fel, sőt általában alig írt magáról valamit. Egy férfi adatlapját - szintén konkrét példa - néhány nap alatt megnézik ketten. És még számtalan példát lehetne hozni arra, hogy mekkora nőhiány van. Jó lenne tudni ennek az okát. Én csak ennyit szeretnék, semmi mást.
2017. júl. 23. 14:27
 5/15 anonim ***** válasza:

Nekem nem probléma, csak érthetetlen.

A külső tényezők sokat dobnak a helyzeten. Nekem 25 évesen lakásom van, mégsem várom el, hogy a páromnak is legyen. Egyszerűen azért, mert nem saját magam értem ezt el, hanem segítséggel.

Nem vagyok hülye sem egyáltalán, és nem várom el, hogy a párom ügyvéd vagy orvos legyen. A legutóbbi exem csőszerelő. És nem ezért lett ex belőle.

2017. júl. 23. 14:29
 6/15 anonim ***** válasza:
Kolompárnak igaza van, én is azt tapasztalom, hogy nagyon kevés a nő mindenhol, és annak a kevés nőnek is van párja általában...
2017. júl. 23. 14:29
 7/15 anonim ***** válasza:

Pontosan azért, amiért a te csőrödet is böki, hogy az ő csőrüket böki 😃

Ők is másokkal foglalkoznak, meg te is... nem látom a különbséget.

2017. júl. 23. 14:45
 8/15 anonim ***** válasza:

"Jó lenne tudni ennek az okát."

Régen háborúk voltak, ami miatt rengeteg férfi halt meg. Nőknek kénytelenek voltak, meg maradt férfiakkal össze jönni. Mára nincs háború, ez miatt férfi többlet lett. Így egy nőre jut 10 férfi. Ezért van, sok férfinak nem jut nő.

2017. júl. 23. 14:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez és így senkit sem zavar. A legtöbb ember csőrét az böki, ha valami felszínes vagy álszent dolog miatt választ ilyen ember maga mellé egy társat.

Pl. az senkit sem zavar, ha egy cégvezető összejön egy cégvezetővel. Hasonló helyzetűek, hasonló életvitelűek. Közlik is.

De ha pl. egy ember előadja, hogy számára a belső értékek számítanak, majd összejön egy pénzes és jól kinéző emberrel, aki egy érzéketlen tapló, akkor már érthető, hogy mi böki az emberek csőrét.

2017. júl. 23. 14:59
 10/15 anonim ***** válasza:

valakit elítélni, kizárni, degradálni valami miatt (pl külső) az nem csak egoizmus, de úgy nevezik...fasizmusXD

Amúgy meg válogass, de ne nyafogj ha a szexi, de idióta embereket választod, akik k.kiba sem vesznek és megaláznak.

2017. júl. 23. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!