Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az​ ember pár teremtések...

Az​ ember pár teremtésekor tulajdonképpen miért illesztik be Lillithet is mikor nem is szerepel a Bibliában​ a neve?

Figyelt kérdés

Hívő keresztény vagyok Református egyházi Istenben Újjászületett hívő ember vagyok!

Kérnék segítséget hogy mi a ti gondolataitok ebben a kérdésben! Közölhettek kort és nemet is akartok! Privát üzenet küldése esetén is készséggel válaszolok bármikor 😊

2017. ápr. 16. 22:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Ha akartok!
2017. ápr. 16. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
5%

A kérdés helyesen úgy szól, hogy miért nem szerepel a Bibliában Lilith, amikor van ilyen történet?

A válasz meg az, hogy egyes emberek szerint nem illik bele a Bibliába.

2017. ápr. 16. 23:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen a választ!
2017. ápr. 16. 23:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A Lillithről szóló meséknek semmi köze a valósághoz.Azt azért találták ki,hogy Isten jellemét bemocskolják,az emberek fejében pedig egyre nagyobb zűrzavart okozzanak.
2017. ápr. 17. 03:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Tisztelt utolsó hozzászóló: Nagyon szépen​ köszönöm a választ! Egyetértek veled.
2017. ápr. 17. 06:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Lilithről a Tórában és egy helyen a Talmudban írnak, az Ószövetségben nem is fogod találni.
2017. ápr. 17. 06:54
 7/8 anonim ***** válasza:

6.Hsz!

A válaszod kissé zavaros!

Az Ószövetség első 5 könyve,a Tóra,s abban nincs szó Lillitről.

A Tamud nem kanonikus könyv!

2017. ápr. 18. 09:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Az emberek mindenféle történeteket kitalálnak, hogy ne kelljen Jézusban és a Bibliában hinni, az Újszövetség alapján élni. A Lilith sztori a Biblia igazi mondanivalóját igyekszik aláásni
2017. ápr. 18. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!