Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha közepes arcom vam, unalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közepes arcom vam, unalmas rendes, dumám van, semmi kiemelkedő, közepes keresetem. Szóval teljesen közepes vagyok hogy tűnjek ki a lányoknak?

Figyelt kérdés
A cél egy közepes lány, de ilyeneket sose fogom meg. Sosem éreztem, hogy felém vonzódna valaki, max megnéztek az utcán mert próbálkoztam edzéssel, hogy legalább azzal kiemelkedjek, azóta már nem is amiatt csinálom, hanem mert megszerettem az edzést, szóval látszik hogy edzek. De kb ennyi. Kétlem, hogy annyira hülye legyek, hogy ne vegyem észre, ha valakinek bejövök. Ilyet viszont nem tapasztaltam még sose. Milyen taktikát ajánlotok? Szoktam ismerledni csajokkal mostanában indirekt módon, pl buliban vagy csajok vagy én a haverokkal becsatlakozunk csajok beszélgetésébe, de én az unalmas dumámmal nem fogok meg senkit. Mit tegyek?

2017. aug. 17. 14:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Félreérted.. attól még ha valaki közeoes, nagyonis tud tets te ni nekem, és számomra ő lesz a legjobb. De ettől még lehet közepes külseje, de én ezt nyilván nem mondaném neki, mert nekem tetszik.
2017. aug. 18. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!