Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 25 éves "férfi" akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 25 éves "férfi" akinek még nincs saját lakása, és az autója is csak egy 9 éves közepes típusú, az esélytelen a nőknél?

Figyelt kérdés
2017. máj. 27. 11:44
1 2
 1/20 Krukutyán Levente ***** válasza:
80%
Így van... Amúgy akik ezt kérdezik, azoknak nincsenek barátai meg ismeretségi köre? Mert, ha lenne látnád, hogy hülyeség a kérdés.
2017. máj. 27. 11:49
 2/20 anonim ***** válasza:

5 évvel idősebb vagyok, a házam idősebb nálam 4 évvel a kocsim a tiednél 5 szintén 5 évvel, mégis találok, ha keresek.

30/f

2017. máj. 27. 11:50
 3/20 anonim ***** válasza:
82%

Egy 25 éves, aki idézőjelbe teszi, hogy "férfi"...

Nem az anyagi lehetőségei miatt esélytelen a nőknél...

2017. máj. 27. 11:53
 4/20 anonim ***** válasza:

Igen, de nem azért, mert

"25 éves "férfi" akinek még nincs saját lakása, és az autója is csak egy 9 éves közepes típusú",

hanem mert ilyen hülye gondolkodásmódja van.

2017. máj. 27. 11:54
 5/20 anonim ***** válasza:
Igen, igen, itt a legnagyobb baj az a bizonyos macskaköröm:)
2017. máj. 27. 11:59
 6/20 A kérdező kommentje:
Sok csajtól/nőtől hallom, hogy aki még ennyi idősen is albérletben lakik és az autója is max egy átlagautó, nem a legújabb Ferrari, az igazából nem is férfi.. nem nevezheti magát férfinak. Az max hímnemű, fiúcska, de nem férfi. (És ezt rengeteg nő mondta már!)
2017. máj. 27. 12:01
 7/20 anonim ***** válasza:
73%
A férjemnek autója sem volt 25 évesen, de már a férjem volt (nem, nem 30 éve voltunk 25 évesek, most 28 és 29 vagyunk). A lakásunk eredetileg az enyém (kaptam a szüleimtől, ők nem használják). Mostanra van autója, együtt vettük, idősebb 9 évesnél. Nem az a baj, hogy nincs pénzed, hanem hogy saját magad szerint sem vagy férfi.
2017. máj. 27. 12:04
 8/20 anonim ***** válasza:
Hát őő... Nekem a volt.baratom 27 evesen egy régi fajta Suzuki Swiftet vezetett, alberlete volt csak, es tádá en őrülten szerettem :)
2017. máj. 27. 12:05
 9/20 anonim ***** válasza:
77%

Amikor megismertem a páromat 26 volt, egy ezer éves Swift-tel és otthon lakott. Tök sokat beszélgettünk akkor, felmerült ez az otthonlakós téma és elmondta, hogy nem látja értelmét annak, hogy egyedül éljen egy lakásban/házban és egyedül tartsa fent. Szerintem ez teljen jó "indok". Mindemellett a szülei idősek, apuja rokkant szóval jól jön otthon a segítő keze.

Tehát szerintem amíg nincs meg ezekre a "jelzőkre" az úgynevezett ok, addig felesleges bárkit is elítélni emiatt.

Viszont az már más kérdés, hogy ha te 25 vagy és a férfit idézőjelbe tetted. Valószínű, hogy te nem is tartod magad férfinek...Ezen kéne elgondolkoznod és nem pedig az ilyen "indokokra" fogni azt, hogy miért vagy szingli...

N27

2017. máj. 27. 12:06
 10/20 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mindenki topkategóriás csajt akar, de a menő csajok menő pasit akarnak, nem ház meg menő autó nélküli pasast. Keress a saját kategóriádon belül és akkor lesz nőd. Hasonló, lakás nélkülit, esetleg autó nélkülit. Szerintem még jobb is, ha közösen vesztek lakást, mert akkor nem az van, hogy a te lakásod és a nő még egy széket sem rakhat odébb, mert nem ott van a helye.
2017. máj. 27. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!