Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 25 éves "férfi" akinek még nincs saját lakása, és az autója is csak egy 9 éves közepes típusú, az esélytelen a nőknél?
Figyelt kérdés
2017. máj. 27. 11:44
11/20 anonim válasza:
9 éves autó ióta öreg? A agyar autók átlagéletkora 12-13 év. Statisztika.
12/20 anonim válasza:
#6, férfinek lenni nem anyagi helyzet, hanem tudatállapot függvénye. #3
13/20 anonim válasza:
#10 az a baj, hogy nem csak a menő csajok várják ezt el.. hanem a full általános tescos árufeltöltő csaj is..
14/20 Költőnő? válasza:
Rengeteg nő. Szemtől szembe gondolom. Aha, hát persze.
15/20 anonim válasza:
"Az a baj, hogy mindenki topkategóriás csajt akar, de a menő csajok menő pasit akarnak, nem ház meg menő autó nélküli pasast"
Mert attól "menő" aki "menő", hogy van neki kocsija meg háza ? Érdekes. Én nem vagyok "menő", pedig van mindkettő, de lehet csak az a baj, hogy a kocsim nem "menő". Akkor csak egy "menő" kocsi elég.
30/f
16/20 anonim válasza:
24 vagyok. Kocsim nincs, még egyetemista vagyok, albérletben lakom. A tavalyi teljes évben 11 nővel feküdtem le.
17/20 anonim válasza:
Legújabb Ferrari? Te őszintén hol élsz és milyen párokat ismersz a környezetedben? (feltételezem, kimozdulsz néha a monitor elől és nem a magánytól becsavarodva gyártasz különféle elméleteket a valóságról)
18/20 anonim válasza:
Lol. Egy 25 éves ember, ha járt egyetemre, még épphogy kijött onnan. Önerőből ennyi idős korára kb. 1000-ből 1 embernek lehet saját lakása, de lehet, hogy sokat mondok. Igen, vannak olyan csajok, akiknek az a fontos, hogy beleülhessenek a készbe, de ha egy társat keresel az élethez, akkor úgysem közöttük találnád meg. Az értékes csajoknak pedig ezen a téren csak azt kell látnia, hogy megvan a magadhoz való eszed, ambiciózus vagy, és lehet veled tervezni (=képes vagy eltartani magad, és vannak terveid a karrieredet illetően).
19/20 anonim válasza:
10-es: azért érdekelne, miért "menőbb" valaki, akinek a szülei vettek lakást, autót, alátoltak mindent, mint az, akinek talán mindez még nincs meg 25 évesen, viszont saját maga teremti elő az egészet.
20/20 anonim válasza:
Párom 28 éves volt, amikor összejöttünk, anyjával lakott egy házban (félig tulajként), és nem volt kocsija. 5 éve együtt vagyunk.
Szóval nem lehetetlen a dolog, bár szerencse kell hozzá, hogy találj olyat, akinek ez nem baj, és olyat, akihez vonzódni és tudsz és fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!