Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdjünk le egy közepes távolságot, ha a lány eldugott kicsi faluban lakik?
Szivat az élet!
Volt autóm baleseteztem törlesztem de bontóban! Haggyuk minek vetted meg kommenteket. Van egy tökéletrsnek làtszó làny. Falusi dolgos de gyonyörű! Neten ismerkedünk, de màr ideje lenne randizni. Ő tanúl, vizsgàzik, mostanàban leginkàbb otthon van, melette hàztartàsban és hàztàjiban besegìt. Na de pici falu nagyon gàz buszközlekedéssel, àtszàllàsal. 40kmre lakik csak, de 70ből érek oda. Ha tinik lennénk...de 30körüliek. Vagy haggyam még mielőtt jobban meg nem kedvelem?
azt most mi mondjuk meg, hogy mire lennél hajlandó a csajért?
vagy veszed a fáradtságot és felülsz a buszra, elmész és dugsz egy jót?
vagy mérlegeled a helyzetet és arra jutsz hogy: ahh faxom inkább gyikezek tovább, minthogy buszozgassak a csajért.
#2 azért robogóval 40km-t megtenni, nem egy leányálom ám...
akkor már inkább egy 1000-es stift, kb annyiba van mint egy "megbízható" robogó, amivel már el mernék indulni messzire. viszont nem ázol, nem fázol, és nem 50-60-al kell zörögnöd egy kávédarálón.
Voltam hasonló szituban, mármint hogy hasonlóan távoli és közlekedésből kieső helyre jártam udvarolni - csak az autó volt a járható út, busszal bő másfél óra lett volna az a gyenge 50 km, de az is naponta egyszer, a nap közepén, amikor jól jött ki a csatlakozás. Egyébként 2 óra felett, amiből a várakozás volt a sok.
Ha viszont sokat vársz a személyes találkával, akkor meg mi garancia van rá, hogy komolyan vesz és vár is rád?
Szóval menj busszal, mert csak arra van lehetőséged.
Mondanám én is a motort/segédmotort, mert én nagyon szeretem, de annak vannak korlátai, amik nem minden napon teszik alkalmassá a közlekedésre.
Ha azt mondjuk bena akkor feladod? Este a kocsmaban elmeseled a haveroknak h volt egy lany aki tetszett, ok kerdezik miert mult idoben, te meg ravagod h ciki 30 evesen buszozni... Ok meg megigerik h nem csinalnak beloled memet a tibi atyara...
Legyszi szard le h mas mit tart cikinek es tegyel meg mindent a celjaidert. Amugy ez ilyen tipikus videki dolog h jaaaaj gaz a tomegkozlekedes, Pesten oltonyos emberekkel szoktam egyutt villamosozni. (En is videki vagyok, mielott kitorne a polgarhaboru.)
Negyven kilométert azért egy óra alatt le lehet nyomni robival, az meg harminc évesen nem nagy kunszt.
És hát megvan az a két előnye, hogy egyrészt feleannyiba sem kerül, mint a busz, másrészt meg a fenntartási költségei jócskán alacsonyabbak, mint a legkisebb kocsié.
Télen, meg vacak időben pedig ott a busz.
Szóval ha jó a lány, én bevállalnám a helyedben.
Ember. Pár ezer+üzemanyagért bérelsz autót egy napra :D
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!