Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy küzdjünk le egy közepes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdjünk le egy közepes távolságot, ha a lány eldugott kicsi faluban lakik?

Figyelt kérdés

Szivat az élet!

Volt autóm baleseteztem törlesztem de bontóban! Haggyuk minek vetted meg kommenteket. Van egy tökéletrsnek làtszó làny. Falusi dolgos de gyonyörű! Neten ismerkedünk, de màr ideje lenne randizni. Ő tanúl, vizsgàzik, mostanàban leginkàbb otthon van, melette hàztartàsban és hàztàjiban besegìt. Na de pici falu nagyon gàz buszközlekedéssel, àtszàllàsal. 40kmre lakik csak, de 70ből érek oda. Ha tinik lennénk...de 30körüliek. Vagy haggyam még mielőtt jobban meg nem kedvelem?

2017. jún. 18. 22:46
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#10hatàreset-ezért ìrtam, még nem megyünk bele jobban.

# Többen A làny előtt nem e rossz

pont, hogy csak ìgy tudok menni.Tehàt minuszból indulok. Mert a eddig sok ilyen helyzetben lèvő lànynàl úgy szokàs/elvàrás felmenni értük buszmegàlló/bolt/posta..elé levinni valahovà szomszéd vàrosba. Mert a szülőfaluban gàz hogy minden vénasszony azt nézi kivel van.

#Autó bérlést más ügyben anno néztem...hàt 3bérlés egy motor àra.

2017. jún. 19. 06:46
 12/17 anonim ***** válasza:
Várd meg a viszgaidőszak végét, aztán vidd el túrázni valahová. Oda nem ciki vonattal sem menni, hisze úgyis gyalogoltok, aztán lehet pilnikezni, sátrazni, vagy kivenni egy motelszobát, vagy bármit, de könyörgöm figyelj már oda kicsit jobban a fogalmazásodra, mert ezzel már KGB ügynököket lehetne vallatni. :D
2017. jún. 19. 07:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Jajj basski hát ne legyél már ennyire gyerekes!

A szerelem nem autó függő, meg nem a bámulós vénasszonyok miatt csinálja valaki, vagy nem csinálja. Hanem önmagáért!

2017. jún. 19. 10:32
 14/17 A kérdező kommentje:
#13! Nem arról van szó ha mint értéket nézné az autót akkor elzavarnám! Az a gond, ritkán jár arra a településre busz, és az is bonyolúlt àtszàllàssal. Robogóval egy gond javarészt 2ütemü. 1. randira büdösen (kipufogógàzok) csatakos fejjel( bukósisak) menni....???
2017. jún. 19. 17:20
 15/17 A kérdező kommentje:
Döntöttem kìvàncsi vagyok a véleményetekre!Legyen ez egy próba mennyire akar talàlkozni. Megmondom talàlkozzunk ott ahol át kellene szállnom, ha kell vàrok rá 1-1,5 óràt.Ha jól sül el a randi haza kisérem remélem megfordulós a busz(felmegy megfordúl és jön vissza).
2017. jún. 19. 17:22
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Ember, vard meg amig vegez a vizsgakkal! Legyszi. Utana vizsgaztathatod te is.
2017. jún. 19. 19:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

#14. Ha nem tudod kívánatosan tálalni, hogy a bukó, kócos haj, benzingőz férfias és szabados életmódod nélkülözhetetlen kelléke miközben hanyag eleganciával alárúgod a támasztékot tűzpiros babetta diablo gti típusú segédmotor kerékpárod alá, nem is érdemled meg a csajt ;D

30/f

2017. jún. 19. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!