Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora az a fizetés amitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az a fizetés amitől egy átlagos nő “hanyatt esik”?

Figyelt kérdés

A kérdésem arra irányul, hogy mekkora az a havi jövedelem egy férfi esetében amire egy átlagos helyzetű magyar nő felfigyel.

Tudom, hogy nem (csak) ez a szempont párválasztásnál, de valamennyit számít.

A konkrét kérdés ma fogalmazódott meg bennem. Egy népszerűbb plázában jártam, az egyik drágább sminkes boltból kijött egy fiatal pár (huszonéves kor eleje). A lány nagyon szép arcú, fekete hajú, jó alakú. Tipikusan jó csaj, hirtelen azt hittem ismerős egy műsorból, de csak hasonló volt. A srác egy fejjel magasabb nála, vékony, görnyedt testalkatú. Úgy értelmesnek tűnt, de például jóképűtől nagyon messze volt. Egyszóval nem csak a lányhoz képest nem nézett ki jól, hanem az átlag férfihoz képest sem.

A lány mégis olyan csillogó szemekkel nézett a srácra, mint ha egy félisten lenne.

Nem mondom, hogy ennél a párnál konkrétan a pénz lenne a lényeg, de akár lehet is.

A kérdés, hogy mennyi pénz/jövedelem kell ahhoz, hogy egy átlagos helyzetű nő elcsodálkozzon rajta.

Körülbelül lehet ezt csak megmondani, de mennyi lehet az alsó határa ennek? (Felső határ fizetésben nem igazán van ilyen szempontból). Nettó 200 nyilván nem elég, mert relatív sokan keresnek ennyit. 4-500? Esetleg több?

És mégegyszer, nem szeretnék általánosítani, tudom, hogy ez sokaknál nem mérvadó. Légyszíves olyan válaszokat ne is írjatok, hogy “engem egyáltalán nem érdekel mennyit keres”.

2018. aug. 31. 22:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
78%
Magyar ferfiak :(((
2018. szept. 1. 00:01
 32/64 anonim ***** válasza:
96%

Ezért pattog annyi ronda pasi, hogy miért nem áll le vele valami fullos buxa.

Én nem vagyok a leírt kategória, de sose voltam se az a rózsaszín ködös, se az, aki leáll olyannal, akinek nem tetszik a kinézete, még egy minimális szinten sem.

Ha a fizuddal akarsz levenni valakit a lábáról, nem baj, csak ne csodálkozz, ha csak számító 3,14kat vonzol be, akik még "meg is esnek", hogy eltartsd őket a pulyájukkal együtt.

2018. szept. 1. 00:08
 33/64 A kérdező kommentje:

Egy jó csaj nem azért jó csaj, mert hetente jár fodrászhoz.

Például nővérem félévente vágat a hajóból ha töredezett, amúgy meg otthon ápolja és teljesen jól néz ki. De ha az arca nem lenne genetikailag szép, az alakja nem lenne jó a sporttól (meg ugye genetika is valamennyire) akkor járhatna hetente fodrászhoz meg kéthetente körmöshöz, akkor se lenne egy jó csaj.

Meg azt ne nevezzük már jó csajnak/nőnek ha valaki betartja az alapvető higiéniai dolgokat. Egy nő nem attól jó nő, hogy naponta megfürdik, rendszeresen hajat most meg reggel-este megmossa a fogát. Hát ez alap kéne hogy legyen, én férfiként így teszek, plusz ugye a borotválkozás.

Jó nőnek lenni részben genetika kérdése, meg tenni is lehet érte valamennyit.

2018. szept. 1. 00:09
 34/64 anonim ***** válasza:

Hm. Például az 1 millió fölötti fizetések már ilyenek.

Persze egy átlagnő is el tudja ezeket költeni akár félóra alatt is, viszont ezzel 1,5 misivel már népszerű lehetsz a Coronítában, Soundon vagy az EFOTT-on :)))))))

2018. szept. 1. 00:11
 35/64 anonim ***** válasza:
26%

Az a gond, h ez az egész nem nem kérdése. Nekem tartást add az, h tudom mire vagyok képes anyagilag megteremteni, de ugyanakkor hagyjuk már meg a férfiaknak is azt, h nekik is tartást adhasson. Mert, ha bevalljuk, ha nem, a pénz ill. amennyit meg tudunk keresni adja a tartást/biztonságot.

És bármennyire tagadjuk, az identitásunkat is.

A férfi, mivel sohanem lehet túl szép, túl jóképű (tisztelet a kivételnek) még inkább erre van szorulva....

Nem qurvát szeretne, nem pénzért akar szerelmet, de reméli, h a pénz segíti őt. És igen segíti, saját maga identitásának meghatározásához. Ha vkinek érzi magát, jobban bevonz egy vkinek érző nőt. Ennyi.

Ez nem sértés a nők ellen, ez tény.

2018. szept. 1. 00:13
 36/64 anonim ***** válasza:
92%

De bakker, nézz már szét az utcán. A fiatal, 20-30 év közötti nők 80%-a teljesen vállalható kategória. Szerinted mindegyiknek az kell, hogy eltartsák? Ugyan már. A szakomon olyan csajok voltak, hogy némelyiktől nőként leesett az állam, de nyilván nem azért szoptak az orvosi egyetemen 6 évet, hogy aztán otthon reszelgessék a körmük, míg a kanjuk eltartja őket.

A szépség és az anyagiasság marhára nem jár annyira kéz a kézben, mint ahogy te gondolod. Azoknál a nőknél jellemzőbb az, hogy a pasira támaszkodnak anyagilag, akiknek kevés az eszük ahhoz, hogy normális munkát és normális pénzt keressenek. És hülyeség az a sztereotípia, hogy az okos nők mind rondák.

2018. szept. 1. 00:13
 37/64 anonim ***** válasza:
Orvosnő is ki köthet egy kőműves mellet ha nem az inteligencia hiánya az ami erre a szakmára sarkalta, de valjuk be ez ritka 1% .
2018. szept. 1. 00:17
 38/64 A kérdező kommentje:

Jó persze, egyetemen is vannak szép csajok, nem erről van szó.

De láttál már ronda műkörmös csajt? Én akárhányat láttam eddig mindegyik szép volt, de legalább “vállalható kategória”. Orvosok között azért hamarabb találni olyan nőt, aki biztos nagyon okos de külsőre nem az igazi.

2018. szept. 1. 00:20
 39/64 anonim ***** válasza:
50%

"De láttál már ronda műkörmös csajt? "

Nem, mert nem járok műkörmöshöz, és nincs is műkörmös ismerős csajom. Az összes barátnőm ennél értelmesebb pályára állt.

2018. szept. 1. 00:25
 40/64 A kérdező kommentje:

Én találkoztam már néhánnyal, ha mástnem a plázákban látni ott vannak ilyen “beülős körmösök” szinte kivétel nélkül jól néznek ki.

Lehet azon gondolkodni, hogy ez mennyire értelmes pálya, nem ez a lényeg.

Hanem, hogy egy viszonylag könnyű munka, és mellette könnyen tudnak szebbek lenni vagy szépek maradni(!) ez is fontos, mert ha egy stresszes fárasztó munkát végez valaki, akkor ha alapvetően szép is könnyem csúnyább lehet.

Például láttátok már jól kinéző, szép ápolónőt? Stresszes munka, nincs megfizetve, nagy hajtás van, kevesen vannak és aki nem pályakezdő, már nem néz ki jól. 40 év körül vagy elvannak hízva vagy épp lefogyva, dolgozik a cigi-kávé a stressz és a kialvatlanság.

Szóval függ egy nő szépsége a munkája milyenségétől.

De a lényeg nem is igazán ez volt.

És nem győzöm hangsúlyozni, az anyagi igények nem függnek nagy mértékben a nő külsejétől.

2018. szept. 1. 00:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!