Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora az a fizetés amitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az a fizetés amitől egy átlagos nő “hanyatt esik”?

Figyelt kérdés

A kérdésem arra irányul, hogy mekkora az a havi jövedelem egy férfi esetében amire egy átlagos helyzetű magyar nő felfigyel.

Tudom, hogy nem (csak) ez a szempont párválasztásnál, de valamennyit számít.

A konkrét kérdés ma fogalmazódott meg bennem. Egy népszerűbb plázában jártam, az egyik drágább sminkes boltból kijött egy fiatal pár (huszonéves kor eleje). A lány nagyon szép arcú, fekete hajú, jó alakú. Tipikusan jó csaj, hirtelen azt hittem ismerős egy műsorból, de csak hasonló volt. A srác egy fejjel magasabb nála, vékony, görnyedt testalkatú. Úgy értelmesnek tűnt, de például jóképűtől nagyon messze volt. Egyszóval nem csak a lányhoz képest nem nézett ki jól, hanem az átlag férfihoz képest sem.

A lány mégis olyan csillogó szemekkel nézett a srácra, mint ha egy félisten lenne.

Nem mondom, hogy ennél a párnál konkrétan a pénz lenne a lényeg, de akár lehet is.

A kérdés, hogy mennyi pénz/jövedelem kell ahhoz, hogy egy átlagos helyzetű nő elcsodálkozzon rajta.

Körülbelül lehet ezt csak megmondani, de mennyi lehet az alsó határa ennek? (Felső határ fizetésben nem igazán van ilyen szempontból). Nettó 200 nyilván nem elég, mert relatív sokan keresnek ennyit. 4-500? Esetleg több?

És mégegyszer, nem szeretnék általánosítani, tudom, hogy ez sokaknál nem mérvadó. Légyszíves olyan válaszokat ne is írjatok, hogy “engem egyáltalán nem érdekel mennyit keres”.

2018. aug. 31. 22:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:

Felső határ fizetésben nemnagyon van, inkább tényleg a minimumokra vagyok kiváncsi.

Mert ha azt mondom, hogy havi 10-20-30 millió elég ehhez, akkor nyilván elég, de jócskán túl is lőttem a célon.

Szóval az a minimum érdekel ami kell ahhoz, hogy “hoppá ez a pasi jó parti lenne” ha meg annál többet keres valaki az csak jó.

2018. aug. 31. 23:23
 12/64 anonim ***** válasza:
88%

"hoppá ez a pasi jó parti lenne"

Miért hiszed azt, hogy az átlagos, normális nőket érdekli a pasi pénze?

Érdekes, egyik barátnőm se a fasziján élősködik, hanem dolgozik, pénzt keres, együtt próbálják meg, felesben megteremteni a jövőjük alapjait. Egy normális nő nem várja el, hogy eltartsák.

Sőt, mondok jobbat: Ha egy pasi a sokszorosát keresné annak, amit én, akkor nem arra gondolunk, hogy "de jó party", hanem arra, hogy marhára nem illünk össze.

Ugyanis az én elméletem szerint az a legelőnyösebb egy kapcsolatban, ha a felek nagyjából hasonló anyagi körülmények között élnek. Ugyanis ha mondjuk én teszem azt 120 ezer forintot keresek, a pasim meg 1 milliót, az kb. csak feszültséghez vezet. Nyilván ő egymilliós havi fizetéssel megszokott egy életszínvonalat, megszokta, hogy drágább ruhákat vesz, megszokta az évi több, akár egzotikus nyaralást, míg én ezt nem tudom biztosítani. Ő nem fog lemondani a szórakozásról a kedvemért, nekem meg leégne a pofámról a bőr, ha a luxusnyaralgatásokat csak ő fizetné, én meg nem tudnék beleadni. És fordítva ugyanez: ha én mondjuk megkeresek 350 ezer forintot, akkor elég kellemetlen, ha a pasi meg csak 120 ezret, mert én mondjuk elmennék ide-oda kirándulni, neki meg nincs rá pénze. Választhatok, hogy maradok a seggemen, vagy kifizetem az övét is. Szerintem ez csak önértékelési gondokhoz vezet a szegényebb félnél.

2018. aug. 31. 23:29
 13/64 anonim ***** válasza:
13%

Az 1. hülyeségeket beszél, a nagyon-nagyon szép nők a pénzre mennek.

Egy Victoria Secret model pl. sosem állna le egy vízszerelővel.

2018. aug. 31. 23:33
 14/64 anonim ***** válasza:
És hol volt itt szó nagyon-nagyon szép nőkről?
2018. aug. 31. 23:34
 15/64 A kérdező kommentje:

Van akit zavar, ha a másik többet keres, de ez inkább férfiaknál probléma. Azaz a férfiak rosszul érzik magukat, ha a nő többet keres (pláne ha jelentősen többet).

Fordítva ezt sokkal ritkábban látni, rengeteg nő elvan valami alibi melóval, a pasija meg sokkal többet keres. Például sok menő mérnök, vállakozó férfi barátnője dolgozik műkörmösként. Laza munka, könnyű mellette jól kinézni, hisz van ideje edzeni, szépítkezni járni mellette, valami kis pénz jön belőle. De a nagy részét akkor is a férfi keresi meg.

És ahogy én tapasztalom, ezt sokkal több nő élvezi mint ahány rosszul érzi magát a különbség miatt.

2018. aug. 31. 23:36
 16/64 anonim ***** válasza:

Amúgy meg kinek mi a nagyon-nagyon szép. Nekem számos nőismerősöm simán szebbnek tűnik még a kisebb-nagyobb hibáival is, mint mondjuk egy-egy modell.

De amúgy egy Victoria Secret modell mennyi pénzt is kereshet? Itt jön képbe az, hogy hasonló a hasonlóval... Ha havi több ezer dollárt keres, mi a tökömnek állna le valami csórival? Azért, hogy eltartsa? Nagyon kiegyensúlyozott kapcsolat lenne biztos.

2018. aug. 31. 23:36
 17/64 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem számít a pénz, de a kérdésedre válaszolva nekem olyan nettó 5millio amit azt mondanám, hogy ettől már “hanyatt esek”/szép összeg
2018. aug. 31. 23:37
 18/64 anonim ***** válasza:

Előző:

Az a baj, nem tudom, a kérdező mit értett a tipikus jó csajon.

Ha pl. egy Sarka Katát, ahhoz sok pénz kell.

Ha csak egy sima jó csajt, annak mindegy végülis, mert mint maradékot, a tekintélyesebb pasik oda dobják a csőcseléknek.

2018. aug. 31. 23:37
 19/64 anonim ***** válasza:
100%

Akkor meg döntsd el b.meg, hogy milyen nőt akarsz.

Ha neked az kell, hogy a csajnak legyen ideje a munkája mellett hetente fodrászhoz, műkörmöshöz és kozmetikushoz járni, plusz minden nap edzőterembe, hogy feszes maradjon a segge, akkor bizony neked kell több pénzt keresned hozzá.

Talán ha beérnéd olyan nővel, aki csak alapszinten igényes, akkor nem kellene eltartanod.

2018. aug. 31. 23:40
 20/64 A kérdező kommentje:

Nem felkapott celebekre gondoltam jó csaj alatt. Persze egy Sarka Katához rengeteg pénz kell, hisz ő maga is sokat keres.

Ha már egy ismertebb emberhez kell hasonlítani, akkor mondjuk egy Nádai Anikó külsejű nő, esetleg kicsit fiatalabb kiadásban.

Persze egyéni preferencia is, hogy kinek mi tetszik, de ő alapvetően csinos, jó alakja van. Szóval nem minden pasinak, de a többségnek bejön.

2018. aug. 31. 23:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!