Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai világban átlagos fizetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban átlagos fizetés mellett mennyire lehe anyagilag bírni a rendszeres prostizást?

Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 10:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi neked az átlagos fizetés...

Viszont a heti egy belefér az alapján, hogy annyit egy nőre is elköltesz egy héten, ha van, és ha úr vagy...

Elég pontatlan a kérdés, ki mire költ, mennyi marad...

2013. febr. 21. 10:36
 2/24 A kérdező kommentje:
Hát olyan havi 90-100 ezres fizu mellett gondoltam. Lakásosokra gondoltam, azok mennyibe kerülnek átlagban?
2013. febr. 21. 10:38
 3/24 anonim ***** válasza:
bruttó vagy nettó?
2013. febr. 21. 10:40
 4/24 anonim ***** válasza:

Tele van velük az internet, hívd fel őket!

Még mindig nem érted, az ok mennyi a fizud, nem tudom a többi kiadásod, mennyit szánsz rá, esetleg mindet, stb., stb., ...

Amelyiket kinézed, felhívod és számolsz, ne mi tartsunk már itt matematika órát...

2013. febr. 21. 10:41
 5/24 anonim ***** válasza:
Ha eltartanak a szüleid és semmi másra nem kell költened akkor talán heti 1 belefér,de ha mondjuk 3 gyerekes családapa vagy akkor inkább ránts rá,az ingyen van
2013. febr. 21. 10:42
 6/24 anonim ***** válasza:
49%
Még mindig olcsóbb, mint fentartani egy hátrányos kapcsolatot.
2013. febr. 21. 10:42
 7/24 A kérdező kommentje:

Nettóban értendő a 90-100.

"ne mi tartsunk már itt matematika órát..." A témában jártas emberekhez szólt a kérdés.

Egyébként 25 éves vagyok, és szülőkkel élek, biztos belefogok adni a családikasszába, de ettől függetlenül én is akarok meni életet élni.

2013. febr. 21. 10:45
 8/24 anonim ***** válasza:
Igen, ráadásul még a saját életünk sincs rendben, hisz nem énekelünk fen hangon a buszon, nem beszélünk összevissza, nem táncolva járunk,és nem mondjuk ki mindig amit gondolunk...
2013. febr. 21. 10:45
 9/24 anonim ***** válasza:
Én félőrült vagyok haver, legalábbis annak tartanak a "realisták" meg a többi materialista hulladék.
2013. febr. 21. 10:47
 10/24 anonim ***** válasza:

Akkor 100 000/5000 = 20 alkalom/hó.

Üdv, egy témában járatos ember.

2013. febr. 21. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!