Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban átlagos fizetés mellett mennyire lehe anyagilag bírni a rendszeres prostizást?
Erről beszéltem ember!
Honnan tudjuk, hogy hol akarod leszedni azt a gyümölcsöt...
Azért kemény lenne ha az egész fizetését prostira költené. Na meg gondolom nincs igénye egy hónapban 20 alkalomra.
Ha kb 15-be kerül egy igényes, lakásos, szerintem havi 2-3 alkalom fér bele. Gondolom vannak egyéb költségeid is meg félrerakni sem árt. Én örülnék, ha ennyi jutna nekem. (mármint alkalom)
Csak én gondolom úgy jobb egy párkapcsolatban élni és majd minden nap ingyen szexelni?
Én kb. ötezret költök egy hónapban a barátnőmre, mert legtöbbször szeretünk kettesben lenni otthon filmezve. Talán meg kéne próbálni nőt keresni és nem kur*vákhoz futkosni elszúrva azt a kevés pénzt is, amit a jövőre félretehetnél, amikor már külön költözhetnél a szüleidtől.
28F
"Én kb. ötezret költök egy hónapban a barátnőmre, mert legtöbbször szeretünk kettesben lenni otthon filmezve. Talán meg kéne próbálni nőt keresni és nem kur*vákhoz futkosni elszúrva azt a kevés pénzt is, amit a jövőre félretehetnél, amikor már külön költözhetnél a szüleidtől. "
Marha nagy mázlista, vagy - a többség nem az sajnos.
17-es!
Szerinted nem kényszer megoldásból teszem???!!!!!
Azt hiszed olyan jó azt elfogadni, hogy szexualitásod van, farkad van, de minek ha úgy se tudod kihasználni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!