Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket miért zavarja, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért zavarja, ha egy férfi volt előttük prostinál?

Figyelt kérdés

18at töltöttem pár hete, és a jelenlegi élethelyeztemben még pár évig nem szeretnék/nem is tudnék barátnőt szerezni, de a szexet kipróbálnám.

Itt viszont azt olvasom, hogy köpnek a prostizó férfiakra. Mi a baj ezzel?

(természetesen csak szingliként, nagyon ritkán, saját pénzből)

2018. ápr. 19. 10:08
 71/96 A kérdező kommentje:

Előző, te nem pár hete egy kérdésnél osztottad az észt, hogy undorítóak a szűz srácok? :D

Egyébként meg az alsóbb évfolyamokban lévő lányoknak is van sajnos szemük, köszönik szépen :D

Egyéjszakást amúgy egyszer összehozhattam volna, csak pont beijedtem, hogy mi lesz ha hamar elmegyek, ki e fog röhögni a csaj, bár ennek már három éve, visszagondolva nem veszíthettem volna sokat :D

2018. ápr. 19. 17:19
 72/96 anonim ***** válasza:
90%

Tényleg irreális elvárásaid lehetnek. Írod magadról, hogy gondok vannak a külsőddel (azaz ronda, torz vagy (te írtad)), és mégis elhajtottad az egyetlen lányt, aki szeretett volna tőled valamit, mert kövér.

Próbálj meg esetleg te is a külső mögé látni, és más értékeket is figyelembe venni, nem pedig ilyen elrugaszkodott vágyakkal előállni a másik külsejével kapcsolatban. Ha magadnál kiemeled, hogy jó fej vagy, akkor másnál is tartsd azt fontosnak, hogy milyen a személyisége.

2018. ápr. 19. 17:38
 73/96 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem az a kerdes nalad tiz evvel idosebbekrol szolt es azt kotve hiszem, hogy undoritoztam volna. Nem vagy tul jo megfigyelo, ha szerinted en pelyhedzo allu kamaszsracokat bantok a termeszetes allapotukert.
2018. ápr. 19. 17:40
 74/96 anonim ***** válasza:
60%

Párom 19 éves korában vesztette el velem (én is szűz voltam, 22 éves). Egyáltalán nem volt béna, bár aktussal egyikőnk sem tudta kielégíteni a másikat, orális szexszel viszont igen.

Szerencsére jól ismerem, tudom, hogy ő soha nem menne prostituálthoz, mert ennél a szexet jóval többre tartja, mintha csak úgy érzelemmentesen, pénzért megtörténjen. Valószínűleg nem is élvezné.

18 évesen még ne temesd magad, semmiről nem vagy elkésve.

2018. ápr. 19. 17:41
 75/96 A kérdező kommentje:

72 mint írtam, depressziós volt. Maga a kövérség egy bizonyos szintig nem probléma.

73 amíg műtétekkel nem oldom meg a bajom, addig csak a prosti marad sokáig az egyetlen lehetőség, tehát és is simán szűz lennék ennyi idősen.

2018. ápr. 19. 17:52
 76/96 A kérdező kommentje:
74 párod milyen deformációkkal rendelkezett?
 77/96 A kérdező kommentje:
Akár privátban is leirhatod.
 78/96 anonim ***** válasza:

Ki írta, hogy deformációkkal rendelkezik?

Egyébként pl magas és vékony, ezért a végtagjaival és ízületeivel gondok vannak pl. Illetve általános megítélés szerint nem helyes (nekem természetesen vonzó, ettől függetlenül). Kicsit antiszociális és kocka. Nem öltözik divatosan, azt hordja ami neki tetszik és kényelmes (pl nem hord szűk farmereket, bőrcipőt stb).

Ilyenekre gondoltál, ami a társadalmi megítélés szerint nem vonzó? Engem nem érdekel más azon kívül, hogy mi kölcsönösen vonzódunk egymáshoz testileg és lelkileg is.

2018. ápr. 19. 17:56
 79/96 A kérdező kommentje:

78 a magasvékony kombóval nincs baj még a társadalom szerint sem, szerencsére én is az vagyok (bár jópár hónapja edzek, még egyelőre eredmény nélkül)

Tehát ő nem rendelkezett semmiféle hátránnyal, míg szerintem ha meglátnál engem rosszat álmodnál :D

2018. ápr. 19. 18:03
 80/96 anonim ***** válasza:
Amíg nem mondod el pontosan mi ez a deformáció amire gondolsz, addig nyilván nem is tudok erre válaszolni.
2018. ápr. 19. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!