Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lakásos prostinál lehet olyanokat mondani, "ez az te kis qrva", stb?
Tapintatlan lennél. Mire jó ez? Ha jómodorú vagy, jobban szeretnek.
Azok a nők is, akik nem prostik.
Én tisztelem, szeretem a nőket, eddig meg nem voltam prostinál. Szerintem Ők is ugyanolyan lányok, csak lusták vagy kapitalisták, de lényegében ugyanolyan emberek... Ezzel tisztában vagyok.
Viszont az eddigi kapcsolataimban is az izgatott fel, ha kicsit lekezelő vagyok a lánnyal, úgy hogy ilyeneket mondok neki. De ez kizárólag a szexualitásban volt jelen, a mindennapokban tisztelet tudó vagyok.
És ezt a kapcsolataimban -meg ha felszettem csak úgy valakit- a csajok is élvezték, mindíg jobban nedvesedtek, ha így beszéltem velük.
Persze néha szeretkeztünk is, nem csak dugtunk, valtozatos volt.
Most szeretnék életemben először egy igényes lakásos prostihoz menni, s itt a dolgok szerintem kicsit egyoldalúbbak lesznek, elvégre én fizetek és nem Ő.
Engem az izgatna, ha lehetnék kicsit durvább (amit az adatlapja szerint szeret), viszont pont azért kérdezem hogy ilyet vajon mondjak e, mert végülis Ő valóban kuurva és lehet megsértődne ezen (bár szerintem pont ezért nincs oka)...
Egyszer voltam lakásos prostinál kb 20 éves koromban. Megsértődött arra, amikor azt mondtam "dugás". Mert hogy ő nem "dug", hanem "szeretkezik".
Elképesztő...
25/F
Az elején tisztázni kell a játékszabályok, hogy mit szeretnél tenni te és ő mit csináljon.
Az örömlány is örül, ha tudja, pontosan mire vágysz. Ha olyan, hogy csak dugd meg és kész, akkor ő nem jó.
Beszéld meg vele előre. Egy haverom mesélte, hogy azt mondta a csajnak, hogy szopjál, qrva, erre az kikérte magának, hogy ő nem qrva. :-))
Ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!