Tudnátok nekem mondani olyan pszichologiai trukkoket amik által torbe tudom húzni az embereket és olyanokat is metudhatok ugymond a válaszaibol amit ki sem mondott? Meg, hogy észrevétlenul
Figyelt kérdés
meg, hogy észrevétlenul hogyan húzzam ki a másik emberbol az infokat? remélem értitek hogy mire vagyok kíváncsi :) kérlek segtsetek, surgos lenne2017. szept. 1. 22:36
1/6 anonim válasza:
Például vágd be a durcit, hogy mérges vagy az a dolog miatt rá, amit tudni szeretnél. Akkor reflexből mentegetőzni próbál és érezheted az igazságot.
2/6 anonim válasza:
Forgasd ki a szavait, attól egyre idegesebb lesz és nem tud majd arra koncentrálni hogy mit mond ezért el is szólhatja magát:3 tapasztalat..
4/6 A kérdező kommentje:
Olyan infokra gondolok h pl: kiakarom deríteni hogy ő arról a személyről mit gondol, vagy hogy olyan dolgot is mondjon el amiket alapból ne mondana( nyilván itt nem olyanokra gondolok h mintha megölt volna valakit vagy ilyesmi xd) , meg hogy minek csinálta azokat a dolgokat amiket...
2017. szept. 2. 14:34
6/6 anonim válasza:
"torbe tudom húzni "
Tőrbe csalunk...
Vagy csőbe húzunk...
De nem kell trükközni. Csak hagyni kell a másikat beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!