Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért zavarja, ha egy férfi volt előttük prostinál?
18at töltöttem pár hete, és a jelenlegi élethelyeztemben még pár évig nem szeretnék/nem is tudnék barátnőt szerezni, de a szexet kipróbálnám.
Itt viszont azt olvasom, hogy köpnek a prostizó férfiakra. Mi a baj ezzel?
(természetesen csak szingliként, nagyon ritkán, saját pénzből)
"ma 11:05 Ezek szerint, semmi fogalmad róla, kik járnak prostihoz."
Azok járnak prostihoz, akik nem tudnak ismerkedni, és felszedni egy csajt, illetve olyan csajt, aki ki tudja őket elégíteni. Lehet haragudni de tény: egy olyan pasi, aki tudja magáról, hogy képes felszedni egy nőt (vagy többet is) minek menne prostihoz?
MINEK?
Ha valaki ingyen is kaphat szexet, MINEK menne prostihoz?
Én nem fizetek a szexért, mert tudok magamnak nőt szerezni, még egy 3-ast össze tudok hozni két csajjal, mert lehetőségem van rá. Ezelőtt meg párkapcsolatokban voltam, ahol ki voltam elégìtve. Akkor miért mennék egy prostihoz? Aki ugy van mint én, az nem megy prostihoz.
Másrészt én nem is élvezném a szexet a prostival, mert tudnám, hogy csak a pénzemért van velen. A szex nekem akkor jó, ha a nő önként egyezik bele a szexbe
Nevetséges az egész!
Kölyök vagy még hozzám, de azért leírom én is a véleményemet.
1. Egészségügyi szűrés, ha már valaki ilyen szolgáltatást vesz igénybe, akkor vegye a fáradságot, és orvoshoz is menjen el, és védekezzen gumival az esemény alatt (nem a baba miatt, a betegségek miatt). Nem tudom, mennyire bevett gyakorlat, illetve természetes dolog ez annak, aki prostizik, hogy akkor az egészségére is odafigyel, hogy ne kapjon el és ne adjon tovább semmi nyavalyát, de elvárnám.
2. Egy prosti pénzért olyan dolgokat is megtesz, amit lehet, hogy egy barátnő nem. Na most ha tegyük fel te olyan dologra vágynál párkapcsolatban, amit a barátnőd nem szeretne, akkor vagy erőszakoskodni kezdenél vele, vagy egyből szakítanál, vagy megcsalnád. Nyitott kapcsolatban még talán működhet a vágyaid máshol történő kielégítése, de ez nem minden nőnek pálya.
Szerintem pont azon férfiak járnak prostihoz akik házasok vagy kapcsolatuk van és nem akarnak arra időt fordítani, hogy felszedjenek egy csajt szexre mert azzal beszélgetni kell és ki tudja nem-e veszi a fejébe, hogy kitálal mindent.
Közszereplőknel ugyanez. Egy prosti nem fogja utána zaklatni vagy zsarolni. Na meg egyszerűbb felhívni egy csinos nőt és pár perc alatt fixen leszervezni mindent mint keresni ilyen-olyan társkeresőn vagy buliban és levelezgezni.
Ennyi erővel minek mész a boltba és fizetsz a kenyérért amikor te magad is meg tudnád termelni a gabonát és el tudnád készíteni...
24-es:
Én is tudok arról, hogy a luxus prostikhoz üzletemberek, meg egyéb tehetős emberek járnak. Mi erről a véleményem? SZÉGYEN.
Még a pénz sem adott nekik annyi önzbizalmat, hogy fel tudjanak szedni egy nőt. Lám, az önbizalom nem megvásárolható.
Még mindig nem esett le, hogy a férfias méltóságát dobja oda az, aki fizet egy nőnek a szexért?
Szerinted azok a nők tudnak FÉRFIKÉNT tekinteni azokra a manuszokra? Nem, számukra csak egy halom lúzer pénzes zsák.
Én azt élvezem, amikor azért fekszek le eg nővel mert mindetten kölcsönösen kìvánjuk egymást. Hidd el, igazán férfinek érzem magam, amikor a nő ÖNMAGAMÈRT akarja, hogy levegym a bugyiját... fantasztikus érzés, amikor egy nő azt akarja, hogy megdugd, mert kìván...
Ez a jo dolog, ami a párkapcsolatban teljesedik ki igazán!
NE prostizzatok, inkább szerezzetek egy barátnőt, akk NEM a pénzetekért van veletek.
27-es. Közöd nincs a valósághoz. A k*rvák kuncsaftjai nem a lúzerekből áll, bár biztos vannak olyanok is. Már leírták előtted, hogy az egész egy tiszta biznisz. Barátnőt felszedni a feleség mellett? Van logikád... Ja, meg egy nő önmagamért kívánjon... :D :D :D
Egy nő teljesítse a vágyaim, ne kelljen udvariassági köröket futni, és leudvarolni a bugyiját. Nyugi, a pénzért megkapod azt amit egy barátnőtől nem biztos. A lelkizést, a "biztos szeretsz", "ugye nem fogsz elhagyni" drámákat is el lehet felejteni. Aztán nem fog rádcsörögni a vasárnapi ebédnél.
Várj, mondok még valamit: sok normális családapa is k*rvákhoz jár titokban, mert a feleségük sem mennyiségben, sem minőségben nem tud adni SEMMIT! Ez így kicsit profánul hangzott, de igaz. Lehetsz te jóképű, rendes, figyelmes, sármos, pénzes... ha a feleséged rádúnt, vagy frigid, vagy zéró libidóval rendelkezik, a legtisztább megoldás a fizetős lány, így nem kell elválni, a házasságban lévő gyerek(-ek) sem fognak csonka családban élni.
Most lehet ostorozni azzal, hogy bizony el kell válni. Akkor mondok valami mást: az elvált nők gyerekkel a legsebezhetőbb emberek, az anyagi biztonság érdekében simán lefekszenek a szélhámosokkal, akik az esetek többségében simán átverik őket. Persze tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!