Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőket miért zavarja, ha egy férfi volt előttük prostinál?
18at töltöttem pár hete, és a jelenlegi élethelyeztemben még pár évig nem szeretnék/nem is tudnék barátnőt szerezni, de a szexet kipróbálnám.
Itt viszont azt olvasom, hogy köpnek a prostizó férfiakra. Mi a baj ezzel?
(természetesen csak szingliként, nagyon ritkán, saját pénzből)
31-es:
Az alapján, amennyire beleolvastam a kommentedbe a következőt tudom mondani:
Te maradj csak a k_rvázásnál, az való neked. Nekem sosem volt szükségem arra, hogy fizessek a nőknek, és ezután sem fogok.
Továbbra is azt mondom, hogy egy prostihoz. olyan lúzerek mennek, akik nem képesek kiépìteni egy nornális párkapcsolatot, esetleg szexkapcsolatot nőkkel.
Másként ÉRTELMETLEN, hogy miért fizet valaki azért, amit ingyen is megkaphatna.
Te FIZETSZ a nőknek a szexért, én nem. Sőt tudok olyan emberről, akinek a nők fizettek, annyira vele akartak lenni. Ez már a csajozásnak egy olyan magasságsága, amit egy prostihoz járó pasi sosem fog elérni, még az álmaiban sem jön elő.
De a te életed.
Milyen születési rendellenesség? Tényleg érdekel, ha ide nem akarod, akkor írd meg priviben.
A páromnak GBS-hez volt szerencséje kamaszkorában, vannak maradványtünetei, szóval mondhatni, neki is vannak "rendellenességei" - mégis vagyok neki, és imádom, ezekkel együtt. Kifejezetten szeretem és tisztelem benne azt, ahogyan a dologhoz hozzááll, mióta ismerem, felnézek rá, amiért ilyen pozitívan kezeli. Már a kórházban is vele példálóztak a dokik a többi gyerkőcnek, hogy ő is mosolyogva bírja, akkor nekik is menni fog. :) Utána meg, mikor jó időre kerekesszékbe kényszerült, akkor se hagyta el magát.
Emellett van mindenféle "problémás" ember a környezetemben, van akinek egyik lába rövidebb mint a másik, van nagyothalló, van csípőficamos, van aki oxigénhiánnyal született, van akinek a keze deformált.
Általánosságban azt látom, hogy aki képes önmagát így elfogadni, fejleszteni azt ami fejleszthető, és elengedni azt ami nem, és ők maguk képesek lesznek szeretni magukat, azoknak nem okoz hatalmas problémát a betegsége, testi hibája barátkozás és párkapcsolat terén. Persze, mindig lesznek gyökerek, akik beszólnak, de velük egyrészt nem kell foglalkozni, másrészt nálunk pl volt, hogy a párom barátai valakit felnyomtak a falra és elbeszélgettek vele, miután valami nem túl tapintatosat beugatott a párom mozgására. :D
Az ilyenek viszont komoly problémát okozhatnak, ha valaki nem tudja magától feldolgozni a "hibáját". Barátokkal hogy állsz? Vannak normális haverjaid/barátaid, akikre tudsz számítani, akikkel tudsz esetleg beszélni? Ha nincsenek, akkor szerintem megérné felkeresni egy pszichológust. Ezekkel a dolgokkal simán együtt lehet élni, de csak akkor, ha te magad elfogadod.
Ez egy rossz indok. A születési rendellenességeid később is ugyanúgy ott lesznek. Akkor miről beszélsz, hogy nem mondod el majd a barátnődnek? Úgy gondolod, hogy soha az életben nem fogsz senkit találni, és azért mész prostihoz, vagy egyszerűen csak válogatós vagy, olyan lányokat keresel, akarsz, akik külsőleg elérhetetlenek számodra valamilyen okból, irreális vágyaid, elvárásaid vannak, a másikkal szemben, aminek te kis részét sem tudod nyújtani?
És ez mind mentség a prosztó stílusra? Így már érthető, de akkor írd ezt, és kész, ne állj neki nyomatni, hogy egy nő bizony teljesítse csak a vágyaid, ne kelljen foglalkozni, stb, mert elég hányingerkeltő megfogalmazás volt.
Mellesleg nem vagyok lovag, nő vagyok. ;)
Szerintem egy igazi férfi nem arról fog beszélni a jövendőbelijével, hogy kivel volt meg hogyan szexuális élete.
Az én véleményem szerint sok különbség nincs az egyéjszakás meg a prosti között, talán annyi, hogy az egyik kicsit többe kerül(het)
Minden férfi elkezdi valahol, úgy ahogy mi nők is. Bénázunk, próbálkozunk, tapasztalatot szerzünk stb....
A te korosztályodban már a lányok is (tisztelet a kivételnek) simán bele megy egyéjszakás kalandokba.
A rendellenességem maradjon az én gondom, ezt pénzzel és idővel lehet kezelni.
Barátaim mindkét nemből vannak bőven, önbizalmammal nincs gond.
"A rendellenességem maradjon az én gondom, ezt pénzzel és idővel lehet kezelni.
Barátaim mindkét nemből vannak bőven, önbizalmammal nincs gond."
Akkor hol itt a probléma? Éld az életed, ismerkedj új emberekkel, aztán majd találsz valakit, akivel többet akartok egymástól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!