Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket miért zavarja, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért zavarja, ha egy férfi volt előttük prostinál?

Figyelt kérdés

18at töltöttem pár hete, és a jelenlegi élethelyeztemben még pár évig nem szeretnék/nem is tudnék barátnőt szerezni, de a szexet kipróbálnám.

Itt viszont azt olvasom, hogy köpnek a prostizó férfiakra. Mi a baj ezzel?

(természetesen csak szingliként, nagyon ritkán, saját pénzből)

2018. ápr. 19. 10:08
 11/96 anonim ***** válasza:
82%

Mert ebbol a nök arra következtetnek, hogy nem vagy kepes elcsabitani egy nöt, vagy pedig csak lusta hozza. Es, hogy neked az egyszeü, szemelytelen ürites eleg, nem pedig az, hogy teged kivanjon meg egy nö.

Nem itelkezek. Aki akarja, csinalja. Engem azonban zavarna a gondolat, hogy csak egy ügyfel vagyok es barki mas lehet ugyanabban a helyzetben, aki kifizeti a tarifat.

Ne indulj el ezen az uton. EZ nagyon különbözik attol, amiert tenni nagyon is erdemes. Lehet valasztani az egyszerübb utat, de sosem fogja megadni azt az erzest, amit egy olyan együttlet ad, ahol a lany csakis teged kivan es azt a pillanatot, amikor az egesz vilag megszünik körülöttetek es csak a szenvedely letezik. Ez az erzes nem megvasarolhato. Sem a prostitualt, sem te magad nem leszel kepes arra, hogy atverd magad es akar csak olyat erezz, ami megközeliti ezt.

Akkor inkabb fogj egy doboz zsepit es igeny eseten testapolot, aztan vedd a sajat kezedbe a dolgot. Ez legalabb öszinte es nincs benne semmi megvetendö.

2018. ápr. 19. 10:42
 12/96 anonim ***** válasza:
8%

Nem vagyok mellette, de látom benne a költséghatékonyságot.

31/f

2018. ápr. 19. 10:48
 13/96 anonim ***** válasza:
88%
Engem ebben az zavarna,hogy míg egy prostival mindent megtehetsz (amit kifizetsz) addig egy normális nő nem így működik. A nővel foglalkozni kell. Neki is egadni az élvezetet,azt,hogy mindenkinek jó legyen. Lesznek igényei amiket teljesíteni kell,sőt olyan is lesz amit te szeretnél és nemet mond rá,mert ő nem akarja. Ezt egy prosti nem teszi meg. Nincs igénye,nem mond ellent. Az első egyik nagyon meghatározó élményed pedig pont egy igényekkel nem rendelkező,mindent kielégítő nővel lesz. Nem fogod attól megtudni,hogy mi a jó egy nőnek,mert majd műnyög es színlel. Nem fog szólni ha nem élvezi. Kifizetted,megteszi. Így gyakorlatilag lehet a saját szexuális kultúrádban több kárt teszel.
2018. ápr. 19. 10:49
 14/96 anonim ***** válasza:
59%
Őszintén nem érdekelne, hogy volt-e már prostituáltnál. Annyi a fontos, hogy hűséges, szorgalmas, értelmes, szórakoztató ember legyen. A többi nem az én dolgom.
2018. ápr. 19. 10:54
 15/96 A kérdező kommentje:

12, 14 köszönöm szépen az értelmes és kulturált választ!

Én sok prostizóval ellentétben semmiféle különleges dolgot nem szeretnék, csak egy kis kölcsönös orált, illetve misszionáriust, barátnő feelingel.

Szűrésre természetesen elmennék, ahogy ezt majd a leendő barátnőmtől is elvárom.

Illetve még annyi, hogy lassan 10 éve recskázok, és ugyan nem leszek lepedőakrobata pár alkalomtól, de legalább nem csak elméletben fogom tudni, hogy megy a dolog, nem huszonévesen tartok majd ott, hogy először látok élőben puncit, és nem totál szűzként vágok bele egy kapcsolatba.

2018. ápr. 19. 10:58
 16/96 anonim ***** válasza:
49%

Férfiak nem járnak prostihoz, max egyszer hülyeségből kipróbálják de ennyi.

Prostihoz fiúk járnak, akik sikertelenek a nőknél.

F/29

2018. ápr. 19. 11:05
 17/96 anonim ***** válasza:
63%
ma 11:05 Ezek szerint, semmi fogalmad róla, kik járnak prostihoz.
2018. ápr. 19. 11:10
 18/96 anonim ***** válasza:
72%

Engem abszolút nem "zavar", csak ilyen emberrel annyira eltér az értékrendünk, hogy nem szeretnék vele párkapcsolatot. Ettől függetlenül felőlem mindenki azt csinál amit akar, vannak nagyon jó haverjaim, akik jártak hivatásos hölgynél, nem tartom tulajdonképpen rossz dolognak, nem illenek össze a nézeteink a szexualitásról és a kapcsolatokról, ennyi. Nem köpök emiatt senkire.

25N

2018. ápr. 19. 11:17
 19/96 anonim ***** válasza:
56%
Férfiakat miért zavarja, ha a nő volt előttük feketével?
2018. ápr. 19. 11:18
 20/96 A kérdező kommentje:
21 engem például nem zavar, és sok férfit sem.
2018. ápr. 19. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!