Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket miért zavarja, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért zavarja, ha egy férfi volt előttük prostinál?

Figyelt kérdés

18at töltöttem pár hete, és a jelenlegi élethelyeztemben még pár évig nem szeretnék/nem is tudnék barátnőt szerezni, de a szexet kipróbálnám.

Itt viszont azt olvasom, hogy köpnek a prostizó férfiakra. Mi a baj ezzel?

(természetesen csak szingliként, nagyon ritkán, saját pénzből)

2018. ápr. 19. 10:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 A kérdező kommentje:

90 tehát azt mondod, hogy a nők 15 másodperc alatt el tudnak élvezni?

(bár nem hiszem, hogy addig bírnám, kézzel megy a 3 óra is de az más)

2018. ápr. 23. 07:44
 92/96 anonim ***** válasza:

De honnan tudod hogy hamar elmész? Egyébként csak közösüléstől, hüvelyi úton nagyon kevés nő tud elmenni. Ha előtte orális úton megadod neki az orgazmust, nem fogja zavarni, ha hamar elmész.

A párom velem vesztette el a szüzességét és az első pár alkalommal egyáltalán nem is tudott elmenni, mindegy meddig próbáltuk. Én azt hittem ez miattam van, ő meg nem győzött győzködni, hogy nem velem van a baj. Ilyen is van.

2018. ápr. 23. 09:07
 93/96 anonim ***** válasza:

Kérdező, honnan szeded azt a 15 másodpercet? Az egyik szűz párom is ezen parázott eleinte kicsit, aztán egy fél órát bírta simán.

Mellesleg egyrészt eleve csak magától az aktustól kevés nő tud elmenni, szóval inkább az előjátékra gyúrnék rá, másrészt vannak nők, akik nem tudnak elmenni, soha, vagy csak ritkán.. nem az orgazmus az egyetlen élvezhető pillanat a szeretkezés során. :) Volt már nem egyszer, hogy nem sikerült elélveznem (én is ilyen "problémás" vagyok), attól még odáig voltam, és kívántam és nagyon jó volt. A szeretkezés több, mint az orgazmus kergetése.

Amúgy nem értem én se, ha szerinted a nők nem élveznék, hogy 15 másodpercig bírod, akkor a prostituált nem nő, vagy vele mágikus módon tovább bírnád? :D

2018. ápr. 23. 09:30
 94/96 A kérdező kommentje:

Éppen ezért gyakorolnám az ujjazást és a nyalást.

Egyébként rengeteg nő van meg farok nélkül, többmillió leszbikus

2018. ápr. 23. 11:25
 95/96 anonim ***** válasza:

"Gyakorolj" inkabb olyannal, aki oszinte veled, nem pedig ugy csinal mintha elvezne a penzedert cserebe..

Ennek semmi ertelme.

2018. ápr. 23. 11:31
 96/96 A kérdező kommentje:
95 az egy darabig nem fog összejönni sajnos, és nem akarok elpazarolni a legszebb éveimet.
2018. ápr. 23. 12:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!