Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőket miért zavarja, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőket miért zavarja, ha egy férfi volt előttük prostinál?

Figyelt kérdés

18at töltöttem pár hete, és a jelenlegi élethelyeztemben még pár évig nem szeretnék/nem is tudnék barátnőt szerezni, de a szexet kipróbálnám.

Itt viszont azt olvasom, hogy köpnek a prostizó férfiakra. Mi a baj ezzel?

(természetesen csak szingliként, nagyon ritkán, saját pénzből)

2018. ápr. 19. 10:08
 51/96 anonim ***** válasza:
5%
Engem nm érdekel, csak húzzon óvszert és normális, ápolt nőhöz menjen, és ne olyanhoz, akit kb. kényszerítettek.
2018. ápr. 19. 14:02
 52/96 anonim ***** válasza:
48-as. Én meg már azt únom, hogy egy kalap alá vesznek valami nyomi szakadt 10IQ-s barommal. Nekem nincs szex otthon, lehetnék én a világ legvonzóbb férfije. A feleségem képtelen a szexre, ez orvosilag bizonyított dolog. Mivel én nem vagyok az az egyszerű "ha nincs dugás otthagyom" proli, ezért nem fogok érzelmi kalandokba bonyolódni. Mint mondtam, megtehetném. A feleségem is tisztába van vele, sőt mondta hogy nem veheti el tőlem mindezt. Persze én nem verem nagydobra, semmit sem érzékeltetek ebből. A csajozás magasfoka meg nem az, ha valaki jóképű és buknak rá a nők. Nem hobbiból járok nőkhöz, hanem kényszerből, még ha hülyén is hangzik. Szerintem én ezt a témát lezártam, csak azért írtam le, mert bizony vannak egyéb helyzetek is.
2018. ápr. 19. 14:03
 53/96 A kérdező kommentje:
51 de én egyelőre csak szexelni szeretnék, kapcsolat nem férne bele
2018. ápr. 19. 14:09
 54/96 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, van, akinek már az orál is extrának számít, és nem szereti. Pont erről volt szó korábban, hogy egy prosti megteszi neked PÉNZÉRT, de egy barátnő, ha neki nem esik jól, akkor nem fogja megtenni.
2018. ápr. 19. 14:24
 55/96 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem értetted meg, amit írtam. :D

ÉRTHETŐ így a helyzeted, ha a feleséged tud róla és áldását adja rá, akkor végképp nem lehet senkinek se egy rossz szava.

De az a válaszod elég alpári stílusúra sikerült, tök más jött le belőle, mint utána, mikor kulturáltan megfogalmaztad a helyzeted.

Csak annyi kellett volna, hogy elsőre is kulturáltan fogalmazz, mert ez így elég bunkónak tűnt hirtelen.

2018. ápr. 19. 14:29
 56/96 anonim ***** válasza:
88%

Engem azért zavarna, mert tárgyként kezeltél egy (vagy több) nőt, úgy gondoltad, hogy neked ez pénzért JÁR, és a szexre, mint árura tekintettél.

(Én akármilyen helyzetben, akár milyen formában történik elítélem, mert még az előbbiekben felhozott példában is, addig oké, hogy a feleség nem tud szexelni, és a férfinek viszont a saját véleménye szerint ez "jár", de attól még azt a másik nőt ugyanúgy tárgyként használja. De mindegy, ez egy végeláthatatlan vita, nem mennék bele.)

2018. ápr. 19. 14:45
 57/96 anonim ***** válasza:
6%
Ha kíváncsi vagy, próbáld ki, de nem mondd el soha a barátnődnek és gumival védekezzél!
2018. ápr. 19. 15:13
 58/96 A kérdező kommentje:

56 egy nő felkínálja egy bizonyos szolgáltatását egy oldalon, valamilyen oknál fogva, és ezért a szolgáltatásért pedig pénzt kér,legyen szex, masszázs, körömépítés, hajvágás, akármi.

Amíg én kifizetem, és normálisan bánok vele, kölcsönös (testi) örömet okozva, addig nem hiszem, hogy bármi baj lenne ezzel.

Én nem gondolom azt, hogy ez jár, de ha már régóta vágyok a dologra, ápolt vagyok és tisztelettudó, ezért ki szeretném próbálni, ha pénzért akkor bizony pénzért.

Csak azért tettem fel a kérdést, ha a most fennálló, barátnő keresésében gátat vető tényező megszűnne, akkor esetleg ha szóba jönne a múlt (bár engem nem érdekel az övé, amíg mutat papírt arról, hogy egészséges, amit természetesen én is meg fogok tenni) akkor be e valljam ezt a kis dolgot, de a válaszok hatására inkább nem fogom.

Viszont sosem csalnék meg senkit! Ha van egy barátnőm, és valami miatt nem menne egy darabig a szex, akkor inkább visszatérnék a recskázáshoz egy darabig, hiszen neki hűséget fogadok majd, most viszont nem látom akadályát annak, hogy elmenjek, pláne úgy, hogy nem (csak) a kangörcs hajt, hanem a kíváncsiság is.

(feltéve ha van itt olyan lány, aki ingyen lefeküdne egy ronda, torz, viszont jófej szűzzel, az ne habozzon ezt valamilyen formában jelezni :D)

2018. ápr. 19. 15:53
 59/96 anonim ***** válasza:
20%

Megmondjam mi ezzel a baj, túl azon, hogy összeszedhetsz bármi betegséget?

Az hogy...

...BÉNA vagy!

Hát milyen "férfi" az olyan, akinek fizetnie kell, hogy leálljon vele egy nő?

Hogy érted azt, hogy nem tudsz barátnőt szerezni? Mi az akadály? Nem esik jó energiát belefektetni? Mert így úgy tűnik.

Meg gondolod majd magad, ha találkozol olyan lánnyal, aki tényleg nagyon megtetszik kívül belül!

2018. ápr. 19. 15:54
 60/96 A kérdező kommentje:

59 volt már olyan lány, több is, de nekik más fajta srácok jöttek be, amit tiszteletben tartok.

Egyébként ha nő vagy, akkor azért tudd meg, hogy kívülről nézve tök könnyű lehet az ismerkedési szakasz, de ha te kezdeményeznél nem jönne össze minden férfi :D

Amennyiben férfi akkor privátban nyugodtan megdobhatsz pár tanáccsal :D

2018. ápr. 19. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!