Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg szinte minden pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szinte minden pasi jár vagy járt már prostinál?

Figyelt kérdés

2017. nov. 7. 15:26
1 2 3
 1/29 Lassmich Ruhe ***** válasza:
93%

nem

38F

2017. nov. 7. 15:31
 2/29 anonim ***** válasza:
Én még nem jártam,nem is tervezem.Mindenki átment már rajta előttem,valahogy nem izgat a dolog,pedig vannak tényleg gyönyörű lányok ott is.
2017. nov. 7. 15:31
 3/29 anonim ***** válasza:
0%

Annyi sok szép nő van az utcán, az ország minden településén. Minek menni? :)

32/F

2017. nov. 7. 15:40
 4/29 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem a pasik minimum fele kipróbálja.
2017. nov. 7. 15:41
 5/29 anonim ***** válasza:
48%

Sok szép lány áll prostinak.. dee.. nem akarok összeszedni semmit.

na meg.. virágzik az ipar, és nem akarom támogatni az emberkereskedelmet sem.

szóval kell, hogy legyen bennem tartás, de igyekszem nem menni. pedig csábító, mert tényleg vannak gyönyörű lányok akik ezt a szakmát űzik.

2017. nov. 7. 15:42
 6/29 anonim ***** válasza:
72%

#3:

Hiába van annyi szép nő, ha egynek sem kell az ember, mert csúnya, nem nagy dumás vagy egyéb okok miatt.

2017. nov. 7. 15:47
 7/29 anonim ***** válasza:

Nem, és nem is akarok.

29/F

2017. nov. 7. 16:04
 8/29 anonim ***** válasza:
67%

Milyen emberkereskedelem OMG?!

A lakásos prostiknak többnyire még stricije sincsen, teljesen szabadúszók... És maga a prostitució nem is illegális, így csak adócsalásban bűnösek.

Amúgy nyílván nem minden pasi járt már prostinál, de igen, több mint a felük kipróbálja élete során legalább egyszer...

2017. nov. 7. 16:23
 9/29 anonim ***** válasza:
76%

Ahogy nézem én leszek az első aki le is írja, hogy voltam már. Volt amelyiket jobban élveztem és mai mapig emlékszem egy-egy részére de volt aki felejthető volt. Mai napig szívesen töltök velük el egy kis időt mert megadják amit szeretnék, valamint egy percre elhiszi az ember, hogy nem id olyan szörnyű, mert legalább a prosti nem utasít vissza...

És én is kiadhatok némi szeetetet magamból... :)

2017. nov. 7. 16:41
 10/29 anonim ***** válasza:
Soha nem voltam, pedig 45 éves vagyok!
2017. nov. 7. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!