Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szinte minden pasi jár vagy járt már prostinál?
Figyelt kérdés
2017. nov. 7. 15:26
21/29 anonim válasza:
"#19
Csak elhiteti, hogy vonzódik hozzád."
Pont leszarom, hogy mit próbál velem elhitetni.
24/29 anonim válasza:
Nézd kérdező.Felmegyek egy órára,szex,elszívunk egy cigit beszélgetünk pár szót, szex.De még egyszer sem hitegettek vonzalommal stb.egyébként már engem sem izgat hogy tetszek vagy sem.Annak ellenére hogy egy rózsalovag voltam 30 évig.
25/29 anonim válasza:
A legtöbb pasi olyan ostoba buta,hogy elhiszi,hogy a prosti tényleg vonzódik hozzá érdeklődik iránta és persze ha azt mondja a prosti,hogy élvezte akkor ezt el is hitte a kuncsaft pedig közel sem. Az a dolga,hogy dicsérjen aztán vége van menjél és a pénzt nézi továbbra is. Hallottam már olyan történetet is,hogy állandóan azzal jöttek,hogy párkapcsolatot akartak tőle mármint a prostitól. NEM ! Ő nem azért van mert párt keres ! A legtöbbnek e foglalkozás mellett már van kapcsolata sokuk él házasságban és gyerek is van mellette . Hallottam én már olyan prostiról akinek 4 gyerek összejött. Ő csak szexet ad és nem azért van mert párkapcsolatot keres. Ja és én még eskü nem voltam prostival 22 vagyok egyébként nem is tervezem . Nincs gusztusom egy olyan nőt kinyalni akit előttem is kinyaltak már pár százan !!!
26/29 anonim válasza:
Itt a a szakértő.Soha nem volt még prostival de már tv-ben látott olyan színészt aki eljátszotta meg már hallott is róluk de tökéletesen ismeri őket.
27/29 anonim válasza:
Nem talált ! Attól még,hogy nem vonzódom ilyen nőkhöz ismerek is párat személyesen !
28/29 anonim válasza:
Ők mondták ! Nem a kisujjamból szoptam ki ezt amit leírtam ! Elég szomorú ,de a szomszédai között is előfordulhatnak az ilyen nők az ember életében. Kérdés ki mennyire barátkozik a szomszédaival.
29/29 anonim válasza:
Ha annyira leszólod a prostikat és a szolgáltatásukat minek állsz szóba velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!