Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolat elején mennyire zavarná a csajt, ha megtudná, hogy a pasi párszor prostinál járt?
Engem eléggé zavarna, de nem ismerem a pontos körülményeket.
20L
Mi köze ehhez a másiknak?
Miért gondolják az emberek, hogy kényszeresen közölni kell a korábbi partnerek számát és nevét, főként egy kapcsolat elején?
ezeket a dolgokat mindig embere válogatja, de a többség nem viseli jól. még ha elfogadja és nem mondja, akkor is lehet, sőt valószínű, hogy bántani fogja. szerintem inkább ne hozd szóba.
ha mástól tudja meg, az érdekes helyzet, de megakadályozni úgysem tudod, hogy mástól tudja meg. ha szóba hozza, akkor ismerd be. beszéljétek meg őszintén. az őszinteség a legjobb megoldás, mert akkor legalább hazugságon nem kapnak. a hazugság mindennél rosszabb. de miért tudják rólad, hogy prostinál voltál és miért mondanák ezt el a csajodnak, pláne akivel egy komoly kapcsolat elején vagy?
a legnehezebb, ha nem tudja meg mástól, de valahogy szóba kerül és rákérdez, hogy voltál-e prostival. szerintem itt is az őszinteség a megoldás. ha a szemébe hazudsz, akkor becsaptad. ha őszinte vagy, akkor legalább az őszinteségedet értékelheti. az igazságon finomíthatsz egy picit a megfogalmazásában, hozzáteheted, hogy kellemetlen erről beszélned, mert nem vagy rá büszke, megbántad (már ha így van), esetleg kitárgyalhatjátok, hogy miért érzed így.
a nők általában érzelmesek, ha sikerül megfogalmaznod az érzelmeidet a témával kapcsolatban, akkor talán még elfogadnia és túltenni magát is sikerül rajta. ha nem sikerül megbeszélnetek, akkor meg úgyis a személyiségetekkel, kommunikációtokkal van gond, nem elsősorban a prostizásoddal.
egyik esetben sem árt, ha csináltatsz egy friss tesztet, hogy megtudd, még mindig nincs semmi nemi betegséged, de ha a tesztet szóba hozod, inkább csak annyit mondj el neki, hogy a prostizás után elmentél el és tiszta voltál. ha látni akarja, akkor inkább menj el újra és azt mutasd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!