Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szinte minden pasi jár vagy járt már prostinál?
Baráti kör.: egyetemet végzett értelmiségi mérnökök, ügyvédek, orvosok, cégtulajok, egt befutott zenész.
Legtöbbünk 1-2x kipróbálta az igényes lakásos lányokat... vagy külföldön, vagy itthon. Én és egy másik srác a szüzességünket is így "hagytuk el" mert későnérők voltunk. Ahogy helyrejött a karrier, és egyetemnek vége volt már nem volt rá szükség. Néhányan gondolom élnek vele manapság is, mert nincs idejük csajozni meg partizni.
Legtöbben csak a nagyon közeli barátoknak mondtuk el, amúgy férfititok. Nőknek soha...
Mindig ezért mondom, sokszor a legártatlanabb, legértelmesebb "jófiúk" mennek el. Akár csak kíváncsiságból, akár mert dugnának egy modell csajjal, akit amúgy nem egyszerű befűzni
Én is voltam prsotinál és nem vagyok családos pasi. Nekem nincsen párom ezért néha fontos hogy legyen kis kényesztetés magamnak. Ha nem lennének prostik akkor a szégyelős fiúk még mindig tapasztalatlanok lennének és igy legalább nem az igazi lánnyal bakiznak.
Az a lány aki ezzel foglalkozik nem ember kereskedelem áldozata hanem igy akar megélni. Jó nem szép és egészséges de ez ős időtől van. Férfi prosti is van és nem csak nő.
Szerintem a legtöbb jobb élet kezdet miatt kezdi el hogy jobban megéljen és az lesz az alapja vagy nincsen végzetsége és nem akar túlórázni hogy a hónap végén csak a plafont nézze.
Elég sok pasi is jár és nem értelmiségi.
Akik az út szélen van az munkás osztály jár.
Házi prosti az tehetős és van a gazdag ember azok pedig kuplerájba ahol sokkal szebb lányok vannak és drágábbak is. Kb. egy havi fizetés.
Lehet van Budapesten ember kereskedelem és biztos olyan is aki uzsorástól kér kölcsön és ha szép meg tiszta akkor igy kényszeriti erre.
És az asszony menjen férfi prostihoz kikapcsolódni?
Én ne tudnám? :)
Én 30 éves koromig próbálkoztam lányoknál, de nem sikerült így elveszítenem a szüzességemet.
A probléma az, hogy csúnya vagyok és alacsony, s mivel egész életemben végig szekáltak ezekért nem vagyok teljesen egészséges pszichésen, ezek miatt komplexusaim vannak melyek ellen nem tudok csak úgy hirtelen tenni... Ez hosszú évek munkája lesz.
Én próbálkoztam amúgy csúnya lányoknál is, de szerintem az sem egészséges ha valaki csak azért mert csúnya választ magának egy hasonló párt akitől undorodik, s Ő is tőle, aztán eléldegélnek egymás mellett mert ez jutott.
Az ilyen embereknek szerintem nem jut pár, ez a szomorú igazság.
Így ha az olyanok mint én eltudnak néha menni prostihoz az nagyon sokat segít nekik...
Csak elhiteti, hogy vonzódik hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!