Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfiban miért van valami olthatatlan vágy és ragaszkodás a rossz dolgok iránt?
A három leggyakoribb: a rossz munkahelyhez és a rossz kapcsolathoz való kényszeres ragaszkodás, illetve a megmagyarázhatatlan, szívből jövő szeretet és elköteleződés a régi, lyukas, kinyúlt, bolyhos zoknik és alsógatyák irányába.
MINDEN férfinak, akit csak valaha megismertem, van valami ilyesmi dilije.
Gyűlöli a munkahelyét, de akkor se mondana fel, ha fegyvert fognának rá. Egy kalap sz....nak érzi a kapcsolatát, utálja a nőjét, de nem szakítana. Az élete árán megvédelmezi a régi szakadt ruhadarabjait, és iszonyatos hiszti van belőle, ha valaki kidobja. Szidja a kocsiját mint a bokrot, hogy minden baja van, de semmi pénzért nem cserélné le, stb.
Nyilván van kivétel, de elég általános jelenségnek tűnik, bárkivel beszéltem, mindenki észrevette ugyanezt.
Mi okozza? A férfiak nagy része tudat alatt, valahol ösztönszinten enyhén mazochista? Vagy csak nincs semmi önbecsülésük?
Vagy miért lehet ez?
Ja, és amiket én emlegetek, azokhoz igazából nem is lenne szükség nagy energiabefektetésre.
Ki kellene lépni a komfortzónából, ennyi - oda kéne állni a főnök elé, és megmondani neki, hogy vége, aztán be kéne illeszkedni az új helyen... Kb ennyiről lenne szó, senkitől nem várok napi 25 órás pörgést és önfejlesztést, de sokak már a legkisebb kellemetlenségtől is úgy félnek, mint a tűztől...
Én meg azt nem értem miért kell ebből ekkora problémát csinálni.
Ja, nekem is van lyukas zoknim és amikor éppen a mosógépben van vagy szárad a többi ami nem lyukas akkor felveszem azt mert vastag, téli és cipőben pont nem a zoknimra kíváncsi a legtöbb ember, remélem. Aztán egy idő után megunom és kidobom a lyukas zoknikat, ha éppen eszembe jut zoknit venni.
Ám vicces látni, hogy a 41%-os válaszoló már 5 oldalon keresztül féloldalas monológokban szidja a magyar férfiakat és arról panaszkodik, hogy a magyarok folyton csak panaszkodni tudnak. :D
Ha ennyire magasabb szinten áll minden magyar férfihez képest akkor minek panaszkodni róluk?
Ám mintha úgy jönne le mindkettőtök szavából, hogy amíg a magyar lányok, akár egy igényes hercegnők a palota erkélyén, addig a magyar férfiak, mint az erkély alatt lézengő igénytelen csőcselék van jelen.
Szerintem körül kellene nézni kicsit, a lányok sem az olümposzi magaslatokban lévő igényességükről híresek ám meg a férfiak sem. Ám szerintem az igényesség pont nem a felülemelkedett, egoista szónoklatokban és folyamatos öntömjényezésben kellene, hogy megmutatkozzon.
Uhh, hagyjuk is, rengeteg igénytelen nő van... Szerencsére velük sose jártam vagy feküdtem le.
Ha nem egyedül laksz, akkor valaki csak látja otthon a zoknid, mármint gondolom otthon a nappaliban nem cipőben ücsörögsz...
Egyedül lakom, a sarokban lévő pók véleménye nem érdekel, jobb időben pedig ki nem állhatom itthon zokniban lenni.
Meg, ha én nő lennék akkor túl igényes férfival ugyanúgy nem járnék. Kinek lenne kedve egész nap azt hallgatni, hogy itt-ott van még két porszem vagy, hogy azonnal elkezdjen cseszegetni, hogy evés után 2 perccel már nem állok neki tüstént mosogatni? Vagy, hogy felszaladt 2 deka zsír a derékra, nyomás az edzőterembe!
Mindenkinek meg kell találnia azt akivel többé-kevésbé meg tud egyezni az ilyen jellegű igénye.
A magyarság, főleg magyar férfiak panaszkodása pedig azért lehet mert nem túl magas életszínvonalon él a társadalom legalább 80%-a. Szóval nem teheti meg azt, hogy kéthavonta váltson munkahelyet, ha éppen nem tetszik neki ahogy azt sem, hogy évente cserélje a kocsiját egy újabbra mert éppen kezd picit kikopni a sebváltókulissza.
Kíváncsi lennék, hogy a 41%-os vajon mennyi idős.
Az egy dolog, hogy te egyedül laksz, de akikről írtam, azok nem :D
A mosogatás halogatása az én szememben nem is igazán igénytelenség, inkább értelmetlen. Számomra felfoghatatlan, hogy miért jobb később szenvedni a rászáradt szmötyivel, mint gyorsan elöblíteni, mikor még nem kell sikálni se.
Persze, nem mindenki cserélgetheti a kocsiját... Csak épp pont azok az ismerőseim nyafognak a koxsijuk miatt, akik vettek valami pénztemető német leharcolt dögöt, mer' az a menő, most meg szívják a fogukat, hogy egy japán mennyivel olcsóbb lett volna és tizedannyi gond lenne vele, de le nem cserélnék, mert az má' nem olyan menő.
Munkahelynél meg direkt írtam, hogy sok esetben már adott egy másik, sokszor jobb ajánlat, aztán mégse váltanak..
,,A magyarság, főleg magyar férfiak panaszkodása pedig azért lehet mert nem túl magas életszínvonalon él a társadalom legalább 80%-a."
Pont erről beszélek.
És ki tehet erről?
Tudom Orbánék majd jön.
Nem hanem ŐK csakis ŐK saját maguk.
Lehet menni tanulni valami értelmeset,beáldozni szabadidőt,pénzt akár,és tanulni mindennap munka mellett.
Alvásidőből mindig le lehet csípni.
"Szóval nem teheti meg azt, hogy kéthavonta váltson munkahelyet, ha éppen nem tetszik neki ahogy azt sem, hogy évente cserélje a kocsiját egy újabbra mert éppen kezd picit kikopni a sebváltókulissza. "
De megteheti pl egy piacképes szakember bármikor talál munkát presztízs munkahelyet is.
TANULNI kellene csak ugye nem ezt teszik hanem elfecsérlik az időt az örökös síránkozással.
Pedig ott a megoldás csak az meg komfort zóna tágulás kell sőt nagyon.
"Kíváncsi lennék, hogy a 41%-os vajon mennyi idős."
30 éves vagyok,beleim kihajtom a munkahelyemen.
Ha kérnek X-t én X+3-t végzek el,sőt +1 még.
Túlórázok bármikor heti 5-ből 4-t tuti,plusz otthon akár még gondolkodok hogyan lehetne máskép jobban megoldani az adott problémát.
Pénzt,időt,magánéletet nem kímélve tettem érte.
Fiatalságom éveit beáldoztam a szakmai fejlődésért,csak a szakmai tanulás ment évekig,plusz munkahelyemen mindig plusz feladatokat kértem,hogy beírhassam a CV-be.
Ezt hányan teszik meg?
Délután 16:01-kor már rohannak haza fele pont ez a 80%.
A postán nem működik a csekk automata,de egyik alkalmazott se jelezné,hogy bmeg nem megy.
Mint a birkák állnak,kiszolgálásnál is ez a lassított felvétel pötyögés szöszmötölés,kb. mint aki most szívott el egy 1,5g jointot.
Néha én mondom mit hogyan kell írni mert el vannak varázsolva.
Bankban az ATM-mel mindig gond van,de ott se jelezné senki,hogy hívjanak egy IT-s aki megoldja.
Borzalmas a munkához való hozzáállás is.
Amikor kb. a bankban egy pénztár működik az is makog meg szüttyög mint aki nincsen ott,a többiek meg kávézgatnak meg cigizgetnek folyamatosan,kormányhivatal ugyanez,100 ügyfél 2 pult működik.
Meg is érdemli a 80%-a hogy úgy él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!